Antigej konzervativcu iz Litve u kadar uletio razgolićeni muškarac, pogledajte snimku

Screenshot: YouTube

LITVANSKI zastupnik Petras Gražulis, poznat po svojoj anti-LGBTQ+ retorici i prosvjedima tijekom Gay Pridea u Vilniusu, doživio je neugodnost tijekom konferencijskog videopoziva tamošnjeg parlamentarnog Odbora za kulturu.

Tijekom sastanka koji se prenosio uživo na YouTubeu na službenom kanalu litvanskog parlamenta, Gražulis je uključio kameru, a iza njega se nakratko pojavio muškarac golog torza. Garžulis je potom brzo svoju kameru ponovno ugasio.

"Odgovornost svakog člana parlamenta jest osigurati da se nitko drugi ne pojavljuje u njihovu kućnom okruženju. Pitanje je zašto su uopće bili polugoli tijekom radnog vremena. Naravno, moglo bi se reći da je to privatni život neke osobe, ali ta ista osoba bila je dio sastanka Seimasa (litvanskog parlamenta), a drugi ljudi, bez sumnje, mogu utjecati na odluke zastupnika i predstavljati opasnost za integritet političara", komentirao je Vytautas Juozapaitis, predsjednik parlamentarnog odbora.

Juozapaitis je dodao da on nije primijetio razgolićenog muškarca iza Gražulisa.

"Vjerojatno je to bio član obitelji koji je pomagao Gražulisu spojiti se na videosastanak, možda je imao tehničkih problema", zaključio je Juozapaitis, prenosi LRT.lt.

Gražulis je ovo odbio komentirati.

Pročitajte više