FOTO Bandić s mladom kolegicom bez maske razgledavao bunde: "Nemam komentara"

Foto: Čitatelj Indexa

ZAGREBAČKI gradonačelnik i višestruki Uskokov optuženik Milan Bandić jučer je, prema informacijama kojima raspolaže Index, u predvečerje u centru Zagreba razgledavao bunde. 

Bunde je u jednoj krznariji u samom centru Zagreba razgledavao u društvu mlađe žene. Po svemu sudeći, radi se o njegovoj gradskoj zastupnici Nataliji Prici Oreški, članici Predsjedništva njegove stranke i šefici Mladih 365, organizacije mladeži njegove stranke. Ona je, inače, upravo jučer proslavila 32. rođendan. 

Index je u posjedu više fotografija na kojima se vidi da je Bandić u trgovini s bundama i krznom, a na fotografijama se vidi i da, suprotno mjerama Stožera, u trgovini ne nosi masku.  

Bandića smo upitali što je radio s gradskom zastupnicom i svojom stranačkom kolegicom u razgledavanju bundi, je li namjera bila kupnja bunde ili nekog drugog proizvoda i ako da, kome i čijim novcem, i zašto gradonačelnik, suprotno odluci Stožera, ne nosi masku.

Bandić: Nemam komentara

Bandić nam je preko glasnogovornice samo poručio: "Nemam komentara." 

Index je poslao upit i Nataliji Prici Oreški. Pitali smo je što je radila s Bandićem, je li što kupljeno te ako jest, što i čijim novcem. 

Do objave ovog teksta nismo dobili njen odgovor.

Natalija Prica Oreški je bivša misica koja je polovinom 2018. postala Bandićeva zastupnica u Gradskoj skupštini. Završila je stomatologiju i ekonomiju u Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta, a 2011. je odnijela krunu za Miss Universe Hrvatske. 

Bandić je na premijeri filma redatelja i aktivista Darija Juričana, gdje se kratko pojavio, a ujedno i na svoj rođendan 22. studenog, započeo neformalnu kampanju za sljedeće lokalne izbore uz slogan "Neumoran". 

Bandić, Mila Horvat i cipele Louis Vuitton u Beču

Podsjetimo, na suđenju Bandiću u aferi Agram puštena je snimka iz 2014. godine na kojoj Bandić sugerira televizijskoj voditeljici Mili Horvat da će ih službeni vozač službenim gradskim autom odvesti u centar Beča kod tamošnje opere da kupe Louis Vuitton cipele te da će on sve refundirati. Voditeljica kaže da nemaju toliko novca sa sobom, a Bandić predlaže kupnju karticom. Bandić ju je pitao "je li kupila papak" u Vuittonu. 

Prema pisanju medija, pretragom Bandićeva mobitela nađeni su i SMS-ovi Mile Horvat Bandiću iz lipnja 2014. u kojima ga pita koliki joj je rođendanski budžet i treba li ga čekati, bar dok ne dobije korporativnu karticu, a u ranijim SMS-ovima se spominjalo zapošljavanje rođakinje, za što je Bandić dobio zahvalu i to riječju "pusa". 

Pročitajte više