Osvojite MBA stipendije vrijedne čak 270.000 kn i napredujte u digitalnoj eri

Foto: PR

ALGEBRINO MBA stipendijsko natjecanje jedinstvena je prilika da odmjerite svoja znanja i sposobnosti s poslovnim stručnjacima iz najrazličitijih područja. Svima im je zajednička volja za znanjem i pobjednički duh. Prijavite se, pokažite što znate, osvojite stipendiju i upišite jedini e-Leadership MBA studij u regiji! 

Razmišljate li o MBA studiju ovo je natjecanje i izuzetna prigoda da bolje upoznate Algebrin e-Leadership MBA. Riječ je o programu razvijenom u suradnji s nekim od najistaknutijih predavača prestižne Kelley School of Business, Sveučilišta u Indijani. Upravo zbog njih i njihovog pristupa obrazovanju, ovaj je MBA uistinu specifičan. Odlikuje ga naime praktičan, projektni pristup konkretnim znanjima potrebnim za vodeće pozicije u današnjem poslovnom svijetu. U svijetu koji se mijenja pred našim očima pobjednici su samo oni koji znaju kako predvidjeti potrebe korisnika i poteze konkurencije.  

Naš MBA studij nije koncipiran ex-katedra, mi želimo čuti svoje studente, dati im priliku da kažu što misle, pustiti ih da argumentiraju svoje stavove. Projekti i praktični zadaci u fokusu su naših modula, jer nam je bitno vidjeti reakciju naših studenata u najrazličitijim situacijama; pod pritiskom, individualno i u timu.

Ovakav pristup osjeća se već i na vrlo užurbanom, cjelodnevnom stipendijskom natjecanju na kojem će se tridesetak kandidata, podijeljenih u timove, natjecati za atraktivne stipendije (pojedinačna stipendija do 40.000 kn). Poslušajte kako je cijelo stipendijsko događanje i sve što ga prati doživio Luka Maričić, pobjednik prošlog izdanja natjecanja.   

I natjecanje koje pripremamo za 7. studenoga bavit će se aktualnim i vrlo konkretnim poslovnim izazovima iz našeg okruženja. Pripremili smo vam vrlo zanimljiv case study vezan uz Infobip, jedinstvenu hrvatsku kompaniju koja je nedavno postala prvi hrvatski Unicorn, tj. privatna startup tvrtka čija je vrijednost na tržištu dostigla milijardu dolara. Analiza njihovog poslovnog uspjeha i potraga za modelom koji bi mogao dovesti do sljedećeg hrvatskog Unicorna bit će osnovna tema ovog izdanja našeg stipendijskog natjecanja. 

Ukratko, želite li ići ukorak s digitalnim trendovima u poslovanju i razvijati svoja znanja u visoko motivirajućem okruženju, postanite dio Algebrinog e-Leadership MBA studija. Prvi korak neka bude prijava na stipendijsko natjecanje.   

Prijave su otvorene do 1. studenoga, javite nam se pitajte nas sve što vas zanima i - dobro došli! 
 

Pročitajte više