Čestitala 21. rođendan kćeri, ljudi ne vjeruju da je 24 godine starija: "Kao sestre"

Foto: Instagram

POKĆERKA Cesca Fabregasa proslavila je 21. rođendan, na Instagramu joj je čestitala i majka, a mnogi su pomislili kako je riječ o sestrama, a ne o majci i kćeri.

Maria Taktouk jučer je proslavila 21. rođendan, a čestitku zajedničkom fotografijom uputila joj je i majka Daniella Semaan Fabregas, za koju su mnogi pomislili da joj je sestra iako ima 45 godina.

45-godišnja supruga proslavljenog španjolskog nogometaša i njezina 21-godišnja kći često poziraju zajedno i fotografije objavljuju na društvenim mrežama, a njihova sličnost redovito oduševi fanove koji im pišu da su kao sestre blizanke.

Maria, porijeklom iz Libanona, kći je biznismena Elieja Taktouka koji je svojevremeno optužio Fabregasa da mu je ukrao suprugu, a ranije ove godine je i završio u zatvoru jer se nije pridržavao sudske odluke oko brakorazvodne parnice koja još uvijek podiže puno prašine.

Rođendan Mariji čestitao je i nogometaš koji je njezinu majku oženio 2018. godine iako su znatno dulje u vezi. "Ne mogu vjerovati da smo počeli ovo putovanje kad ti je bilo 9 godina, a sad ti je već 21. Tvoja mama napravila je sjajan posao", napisao je. Istaknuo je i kako je ponosan što može biti njezin očuh iako je to samo riječ. "Osjećam da sam ti toliko više i ne bih te mijenjao ni za koju kćer svijeta. Ostani skromna i slatka. Bog te blagoslovio", poručio je uz fotografiju s njom koju je podijelio sa svojih više od 11,5 milijuna pratitelja na Instagramu.

Pročitajte više