Bešlagić objavio snimku s Rađom i Nurkićem te oduševio fanove šalom na svoj račun

Screenshot: Facebook

ENIS BEŠLAGIĆ objavio je kratku snimku na Facebooku u kojoj se pojavljuju Dino Rađa i Jusuf Nurkić, u kojoj se našalio na vlastiti račun i pokupio brojne simpatije.

Bosanskohercegovački glumac podijelio je snimku u kojoj su u glavnim ulogama košarkaški reprezentativac BiH Jusuf Nurkić te bivša NBA zvijezda Dino Rađa, koji je od 2018. godine član Košarkaške kuće slavnih.

"E, ovo je čast snimiti, ovakvi primjeri čine svijet boljim i razbijaju sve predrasude. Takmiči se u dobru i budi velik u svojoj ljudskosti. U kuću slavnih, kao Dino, se ne ulazi preko politike. Biti uspješan kao Nurk, se može samo ogromnim radom i odricanjem.... a biti prijatelj s njima, e to te Bog počasti. Zahvalan Gospodaru što mogu s njima dijeliti ove predivne trenutke. Hvala braćo", napisao je Bešlagić uz snimku koja je od jučer dobila više od 1800 lajkova na Facebooku.

"U kratkom videu ću vam pokazati kako izgleda čovjek koji je u kući slavnih", govori Bešlagić te pokazuje na Rađu. "A sad ću vam pokazati čovjeka koji je slavan", dodaje zatim te pokazuje na Nurkića. "A ovako izgleda čovjek koji je samo u kući", našalio se na vlastiti račun te dobio brojne pohvale.

"Tri legende i ljudske veličine", "Ovaj koji je u kući je prije svega veliki čovjek, velikog srca, veliki humanitarac... Bravo", "Najdraži mi je ovaj kućni", pisali su fanovi njegove stranice ispod snimke.

Pročitajte više