Bivša žena UFC borca: Pritisnuo me koljenom na pod i udarao dok se nije umorio

Foto: Instagram

BIVŠA supruga Mikea Perryja optužila je UFC borca za zlostavljanje.

U intervjuu za MMA Junkie Danielle Nickerson, 28-godišnjakinja koja se razvela od Perryja u srpnju, rekla je da ju je on fizički zlostavljao "pregršt puta" - što on negira - i da se u jednom trenutku bojala za svoj život kada je postao posebno nasilan.

Dotični trenutak navodno se dogodio kad je Perry, koji je oženio Nickerson prošlog rujna, 10. veljače pijan počeo divljati, a ona je to opisala kao najluđu i najgoru noć u svom životu.

Perry se u srpnju počeo liječiti zbog zlouporabe alkohola, a Nickerson je rekla kako je tijekom njihovog odnosa "alkohol uvijek stvari činio jako, jako lošima."

Tenisačica kaže kako se pijani Perry znao "šaliti" da mora biti oprezna da ne "diše krivo". Rekla je i kako se Perry razljutio tijekom svađe s pijanom ženom u noćnom klubu 10. veljače, tijekom koje joj je "rekao neke zaista vulgarne stvari", a kad mu je žena prolila piće po glavi, to ga je "katapultiralo u novu dimenziju bijesa", prenosi RT.com.

Nickerson kaže kako ih je izbacivač izbacio iz kluba nakon što je Perry udario ženu. Kaže kako ju je zatim prijateljica odvela kući nakon što ju je tijekom puta izbacio iz automobila. Nakon što je prijateljica otišla, Nickerson kaže da ju je Perry napao.

"Zatrčao se na mene poput ragbijaša, šprintao je po kući", kaže. Dodaje kako se pokušala sakriti od njega iza priključene masažne stolice, no on ju je navodno iščupao iz zida "hulkovskom snagom".

U tom trenu kaže da se skupila u fetalni položaj i on ju je napao. "Imao je koljeno na mom trbuhu i samo me udarao dok se nije umorio. Uspjela sam dobro pokriti lice."

"Ipak sam imala hematome na potiljku. Čitava desna strana od ruke, nogu, rebara... sve je bilo pokriveno masnicama sljedećih nekoliko dana."

"Iskalio je sav bijes na meni, a pri posljednjem udarcu, mislim da je zato stao, čuli smo kako mi puca rebro."

"Bilo je to kao u filmu", dodala je. "Mislite da to nije vaš život. Pitate se što se upravo događa. Pomislila sam da ću umrijeti ne istrčim li iz kuće."

Kaže kako je zatim pobjegla kod susjeda, gdje ju je pokupila Perryjeva majka, Sabra Young. Nakon što ih je Perry slijedio, Young je pozvala policiju bojeći se za svoju i njezinu sigurnost.

"Moj je sin vani na prilazu i trenutno je nasilan, a ja se bojim za svoj život i ne znam što će učiniti", rekla je Young dispečeru kad je pozvala 911. "Trenutno turira automobil. Njegova supruga je u mojoj kući i bojim se da će je ozlijediti."

Perry je otišao prije nego je policija došla, pa nije podneseno izvješće o incidentu.

Iako je Nickerson rekla da je ta noć bila najgora, govorila je i o odvojenim incidentima. Tvrdi da joj je Perry ostavio hematom na čelu te modricu ispod oka, kao i natečenu usnu nakon što ju je udario.

Kaže kako ima i fotografije, no nije ih htjela puštati u javnost jer se bojala da će je javno posramljivati.

Početkom ožujka zatražila je razvod. Noć prije, 3. ožujka, suprotstavila se Perryju u striperskom klubu u Orlandu. Uslijedila je svađa, iako je ona već donijela odluku da njihovom braku nema spasa rekavši da želi izbjeći ono što se dogodilo u veljači. "Ne mogu umrijeti da bi on mogao živjeti."

Perry se navodno morao smiriti nakon što je prijetio i policiji, koja ju je dopratila po stvari. 

Kaže kako su stvari krenule nizbrdo nakon njegovog poraza od Geoffa Neala prošlog prosinca, nakon čega je bila zabrinuta da bi mogao počiniti samoubojstvo, o čemu je i sam navodno pričao. Kaže kako se njihov odnos nakon tog njegovog poraza, u kojem je nokautiran, nepovratno promijenio.

"Nije ga se moglo kontrolirati", rekla je. "Nije se moglo ni razgovarati s njim."

Nickerson kaže i kako je doživio gubitak pamćenja nakon borbe, a smatra i kako su traumatične ozljede glave koje je doživio tijekom svoje MMA karijere ono što je uzrokovalo njegove izljeve bijesa.

Kaže kako njezina odluka da izađe u javnost s tim informacijama nema veze s povređivanjem njega, već se nada kako će pomoći drugim žrtvama obiteljskog nasilja.

Prije nego je izašla s optužbama, Perry je na Twitteru zanijekao da ju je zlostavljao. Napisao je kako "nije stavio svoje ruke blizu bivše ni u jednom trenu".

29-godišnji borac sad iščekuje svoje prvo dijete s novom djevojkom, Latory Gonzales.

Platinum, kako je nadimak tom borcu koji je u lipnju pobijedio u posljednjoj borbi protiv Mickeya Galla, očekuje se da će se u studenom suprotstaviti Robbieu Lawleru.

Pročitajte više