Omražena voditeljica promijenila izgled nakon optužbi za zlostavljanje

Screenshot: YouTube

OMRAŽENA voditeljica Ellen DeGeneres započela je s emitiranjem nove, 18. sezone svog talk showa nakon niza optužbi za toksično radno okruženje na setu s kojima se suočila posljednjih mjeseci.

Ovog puta pred kamerama se pojavila u nešto drugačijem izdanju. Umjesto svoje prepoznatljive pixie frizure, za koju je karakteristično da ima više kose na vrhu glave, pokazala je drugačiji friz, koji nije prošao neopaženo kod brojnih gledatelja.

"Što joj se dogodilo s kosom?", upitao je jedan internetski korisnik na Instagramu.

"Sviđa mi se ova promjena", napisala je druga komentatorica.

Na novi izgled odlučila se usred pada gledanosti emisije The Ellen DeGeneres Show, za koji je zaslužan skandal koji je nastao preko ljeta, kada su je radnici optužili za zlostavljanje i nezdravu radnu atmosferu. Gledanost i ocjene premijernog tjedna nove sezone pali su za 38 posto u odnosu na prošlu godinu, prenosi Nielsen.

Tijekom premijerne epizode Ellen se ispričala svojim gledateljima.

"Ako ovu emisiju gledate jer me volite, hvala vam, a ako je gledate jer me ne volite, također ste dobrodošli. Shvatila sam te optužbe vrlo ozbiljno i želim se ispričati svima koji su bili pogođeni", rekla je Ellen, ali njena isprika nije oduševila gledatelje, koji ju smatraju neiskrenom.

Pročitajte više