Pjevačicu napali jer je kupila stan od 120.000 eura, njen odgovor začepio im je usta

Foto: Instagram

NAKON pobjede u kontroverznom srpskom realityju, Kija Kockar stekla je veliku popularnost i u Hrvatskoj, gdje je do epidemije koronavirusa često održavala koncerte. S obzirom na to kako je njena glazbena i medijska karijera počela, često se suočava s napadima i kritikama.

"Naslov u novinama: 'Kija Kockar kupila stan od 120.000 eura, za Audi iskeširala 20.000.' I sad fakultetski obrazovani par koji otplaćuje kredit već 10 godina treba da smisli kako da objasni djetetu da mora pošteno učiti u školi i steći diplomu", napisao je netko na Twitteru.

Kija je taj status vidjela te je odlučila odgovoriti na njega.

"Ja imam faks, državni, bila na budžetu kroz cijelo školovanje. Upisala sam ga kao prva na listi s prijemnog. Prije toga sam završila gimnaziju, kao odličan đak, a osnovnu kao nosilac diplome Vuk Karadžić. Radim od svoje 14. godine (pranje stakla na pumpi, u šanku, kačila garderobu), ozbiljnije poslove od fakulteta. Upisala sam specijalizaciju, to još nisam završila, ima samo jedna godina. Ušla sam u reality zbog osobnih razloga, nakon toga iskoristila da osiguram sebi još bolji život. Pored ovog navedenog na slici, kupila sam još jedan stan. Ne kupujem ništa markirano, niti imam sponzora. A za svog muža sam se udala iz čiste ljubavi jer nije imao ni čarape, ni obrazovanje, a ni ambiciju. Proputovala sam cijeli svijet jer sam više od pet godina bila stjuardesa. Dijete sam konobarice, samohrane majke. Jedinica sam", napisala je.

Pročitajte više