VIDEO Meghan i Harry pokazali raskošni dom, ljudi skužili nešto neobično iza njih

Screenshot: YouTube

MEGHAN MARKLE i princ Harry zbog pandemije koronavirusa baš i ne izlaze, no redovito se javljaju iz svog doma u Santa Barbari na razne online samite i konferencije. S obzirom na to da su se zadnja tri puta javili s kauča, britanski mediji primijetili su da ne paze samo na svoj izgled, nego i na izgled doma.

Jučer popodne su se 39-godišnja Meghan i 36-godišnji Harry javili u posebno izdanje Time100 Talksa iz svog 14 milijuna dolara vrijednog doma, a očito je da su za tu priliku strateški poslagali knjige u pozadini kako bi se naslovi jasno vidjeli.

Tema razgovora bilo je stvaranje boljeg svijeta, a iza Meghan su se jasno vidjele knjige Women: National Geographic Image Collection i The Black Godfather. 

Knjige su bile tu i u rujnu kad se Meghan javljala u show America's Got Talent, no tad su bile položene tako da nije bilo baš lako pročitati naslove.

Tijekom razgovora s Malalom Yousafzai prošlog tjedna knjige su se nalazile na stoliću s Harryjeve desne strane, dok je prostor iza Meghan bio prazan.

Set svijećnjaka koji je ranije bio iza Meghan zamijenili su kristalom, za koji oni oštrog oka nagađaju da je ametist, za koji se vjeruje da ima iscjeliteljske moći. Oni koji se bave kristalima tvrde da je ametist prirodni sedativ koji pomaže kod postizanja smirenosti i smanjenja anksioznosti.

Zasad su kauč, slike i boja zida iza njih konstanta.

Knjiga Women: National Geographic Image Collection govori o životima žena diljem planeta, a u njoj se pojavljuju i Meghanine prijateljice Oprah Winfrey i Jane Goodall. 

Tu je i knjiga o stvaranju posebnog doma Wood And Iron: Industrial Interiors.

The Black Godfather govori o producentu Clarenceu Avantu, kojeg nazivaju "kumom afroameričke glazbe". O njemu je Netflix lani snimio dokumentarni film, a zanimljivo je da su Harry i Meghan ranije objavili da su potpisali ugovor s tom platformom.

Pročitajte više