Ova tri horoskopska znaka jedva čekaju započeti svađu

Foto: Giphy/Youtube

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku

NEKI ljudi pod svaku cijenu žele izbjeći svađu i najsretniji su kad je sve mirno, a neki djeluju kao da svaki put jedva čekaju započeti prepirku. 

Ako je vjerovati astrolozima, ovi horoskopski znakovi su najsvadljiviji i vrlo često neće odoljeti prilici da se dobro posvađaju. 

1. Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj agresivnosti, impulzivnosti i ratobornosti. Lako se isfrustriraju pa s njima morate biti oprezni jer nikad ne znate što će ih izbaciti iz takta. Kad se jednom naljute, neće se libiti dati vam to do znanja. Nemaju puno strpljenja, pa će začas započeti svađu, a iz nje će uvijek izaći kao pobjednici. 

2. Škorpion

Škorpioni nisu sami po sebi agresivni, ali ako ih netko povrijedi skloni su se jako razbjesniti, pa čak i biti nasilni. Neće se suzdržavati od vrištanja, bacanja stvari ili udaranja u zidove. Ako ih uzrujate, lako će započeti svađu. Osim toga, zlopamtila su i nikad ne zaboravljaju oko čega su se posvađali, pa nije rijetkost da će godinama kasnije izvući staru svađu i nastaviti raspravljati s neumanjenim žarom. 

3. Bik

Bikovi znaju biti jako agresivni i ne pristaju na kompromise. Ne vole kad se netko ne složi s njihovim mišljenjem, pa i mirna rasprava može prerasti u ogromnu svađu. Jako su strastveni i uporni u svojim stavovima, brzo se razljute ako ih netko osporava. Jednom kad se razljutio, Bik je spreman svađati se do besvijesti, a prava je rijetkost da priznaju da oko nečeg nisu bili u pravu. 

Pročitajte više