FOTO Teretni vlak naletio na auto kod Ludbrega, muškarac umro u bolnici

Foto: DVD Ludbreg

TERETNI vlak naletio je danas oko 10:50 na automobil na pružnom prijelazu između Vrbanovca i Gornjeg Martijanca u Varaždinskoj županiji.

Muškarac star 71 godinu upravljao je osobnim vozilom iz smjera Vrbanovca u smjeru Gornjeg Martijanca. Dolaskom do prijelaza ceste preko željezničke pruge, gdje nema uređaja za zatvaranje prometa ni uređaja za davanje znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka, nastavio je vožnju bez zaustavljanja. U tom trenutku na desni bočni dio njegova automobila naletio je teretni vlak koji je prometovao na relaciji Varaždin-Koprivnica.

U prometnoj su nesreći ozlijeđeni vozač osobnog vozila i 47-godišnji putnik iz vozila te su obojica prevezena u Opću bolnicu Varaždin. No, po dolasku u bolnicu 47-godišnjak je, uslijed težine zadobivenih ozljeda, preminuo, priopćila je policija.

Na mjesto nesreće su, osim policije i hitne, izašli i vatrogasci DVD-a Ludbreg koji su izvlačili ozlijeđene iz automobila. Intervencija i očevid završili su u 12:10. Za vrijeme trajanja očevida promet navedenom dionicom bio je obustavljen i odvijao se obilaznim pravcima.

 

Pročitajte više