Nakon što nije čestitala godišnjicu Igoru, Severina posvetila objavu prijateljici

Foto: Instagram

SEVERINA KOJIĆ oglasila se na Instagramu, no ne kako bi čestitala petu godišnjicu braka suprugu Igoru, već rođendan prijateljici.

Naime, pjevačici i njezinom suprugu jučer je bila peta godišnjica braka, no nijedno od njih nije se oglasilo za razliku od prijašnjih godina, a to je dodatno rasplamsalo glasine o krahu njihovog braka.

Splitska pjevačica danas je na Instagramu objavu posvetila prijateljici Marijani Marinović. "Sunce peče, Mare i ja sidimo u jednom poznatom kafiću, promatrajući tetovaže na brdovitom mladiću... Mare je otišla u Ameriku, ma je srcen uvik ovde, uz nas, uz mene. Draga naša hobotnice, neka ti je sretan ovaj poseban dan. Sretan rođendan, koke i da te srića i fotoaparat prate di god išla. Jer tvoje su fotografije čudo. P.S. ljubi te krezo!", napisala je Severina.

Mnogi od Severininih fanova pridružili su se čestitkama njezinoj prijateljici, ali i obasipali ih komplimentima. "Kako ste mi lijepe", pisali su im.

Inače, još prošle godine Severina je svoju i Igorovu godišnjicu obilježavala nizom zajedničkih fotografija i emotivnim porukama. "25.9....kad pričam ti me slušaš, kad plešem ti se zadovoljno smješkaš, kad padam ti me čekaš dolje s čokoladom u ruci... tvoja ljubav me čini potpunom, ali tvoja ljubav prema mom sinu me čini najsretnijom ženom na svijetu. Ponosna sam na tebe jer ti uvijek izabereš stranu ljubavi. Sretno nam!!! Živjela ljubav, jedina i najveća sila svijeta!!!", napisala je lani.

Posljednjih mjeseci pak se sve češće šuška o problemima, a posljednju zajedničku fotografiju na Instagramu Severina je objavila krajem srpnja, kad je Igoru čestitala rođendan. On pak je posljednju objavu posvećenu supruzi objavio još početkom lipnja.

Pjevačica je cijelo ljeto provela u Hrvatskoj te nijednom nisu viđeni zajedno. Igor se nije oglasio ni kad je Severina otkrila da je zaražena koronavirusom.

I dok su neki uvjereni da je brak u problemima, drugima je dokaz da su još uvijek zajedno činjenica da i dalje na Instagramu međusobno prate samo jedno drugo. Neki su razlog ovakve misterioznosti oko braka i njihovog odnosa pronašli i u tome što je Severina najavila novi album, no o čemu je zapravo riječ znaju samo njih dvoje.

Pročitajte više