89-godišnji dostavljač pizze dobio napojnicu od 78.000 kn, zaplakao je od sreće

Screenshot: TikTok

89-GODIŠNJI dostavljač pizze ostao je u nevjerici kad ga je jedan od njegovih redovitih klijenata nagradio napojnicom od 12.000 dolara (oko 78.000 kn).

Derlin Newey nije mogao vjerovati kad je u utorak ujutro obitelj Valdez pokucala na vrata njegove kuće u američkoj saveznoj državi Utah kako bi mu donijela napojnicu. Vremešnom dostavljaču uručena je napojnica od 12.000 dolara nakon što je TikTok zvijezda Carlos Valdez pokrenuo kampanju za skupljanje sredstva za njega. 

Naime, Newey radi 30 sati tjedno u restoranu Papa John's Pizza kako bi sastavio kraj s krajem. Ranije ovog mjeseca dostavio je pizzu u dom popularnog TikTok kreatora, ne znajući da će mu to promijeniti život.

@vendingheads

This story made the local news 🙏 😭 ##fyp ##foryou ##news ##venmochallenge

♬ original sound - Carlos Valdez

"Kako da ti ikad zahvalim? Ne znam što reći", rekao je Newey kojem su potekle suze radosnice.

@vendingheads

Part 2 of the news segment ##fyp ##foryou ##venmochallenge ##news

♬ original sound - Carlos Valdez

Obitelj Valdez lokalnim medijima rekla je kako su uvijek tražili njega kad su naručivali pizzu. Snimke njegovih isporuka obitelj je počela objavljivati na TikToku, a Valdez je rekao kako su starca odmah svi zavoljeli.

"Pozdrav, tražite li pizzu", bila mu je omiljena rečenica kad je dostavljao pizzu, kaže Valdez. Neki od njegovih više od 53 tisuća pratitelja počeli su se pitati zašto Newey dostavlja pizze u toj dobi, a obitelj je odlučila to promijeniti.

@vendingheads

Part 3 of news segment. They said the best of the broadcast 🙏😍 ##fyp ##venmochallenge ##news ##🍕man ##love ##blessed ##gift ##lovewins

♬ original sound - Carlos Valdez

Pitali su svoje pratitelje za donacije i ubrzo su prikupili 12.000 dolara. Uručili su mu ček, koji su potpisali kao njegova "TikTok obitelj".

Newey, koji nije ni znao što je TikTok prije nego je dobio ček, nije mogao suspregnuti suze radosnice kad su ga Valdezovi iznenadili, a obitelj mu je poklonila i majicu s njegovom omiljenom rečenicom.

Pročitajte više