Monika Seleš objavila rijedak selfie i oduševila fanove prirodnim izgledom s 46

Foto: Instagram/Getty Images

NAJSLAVNIJA tenisačica bivše Jugoslavije prije nekoliko dana objavila je selfie na Twitteru, a komplimente je dobila od fanova sa svih strana svijeta.

Monika Seleš, osim što je nakon duge dominacije svrgnula s trona Steffi Graff i postala najbolja tenisačica svijeta, ostala je zapamćena i kao najmlađa tenisačica u povijesti koja je osvojila Roland Garros, sa samo 16 godina. 

Legendarna tenisačica mađarskog podrijetla, rođena u Novom Sadu, a odrasla u Americi u koju se preselila kako bi gradila tenisku karijeru, osvojila je devet Grand Slamova u singlu, no karijeru joj je obilježio i napad nožem suludog fana rivalkinje Steffi Graf. Iako je fizički brzo zacijelila i profesionalnom tenisu vratila se nakon dvije godine, ostale su joj teške psihičke posljedice.

Embed from Getty Images

Tijekom godina borila se s bulimijom i depresijom, a o svom mentalnom zdravlju pisala je i u svojoj knjizi Getting a Grip: On My Body, My Mind, My Self. O svom mentalnom zdravlju i dalje redovito govori, zbog čega je postala inspiracija mnogima.

Danas joj je 46 godina, a u braku je s 32 godine starijim biznismenom Tomom Golisanom, s kojim je u vezi od 2009. godine. Živi mirnim obiteljskim životom na Floridi, a povremeno se oglasi na Twitteru, gdje je prati više od 20 tisuća ljudi.

Ispod fotografije na kojoj pozira s novčanicom od jednog dolara dobila je brojne komplimente, javili su joj se i mnogi fanovi s ovih prostora, a dobila je i brojne pohvale za svoj prirodni izgled.

Pročitajte više