Doris Pinčić odbrusila pratitelju: Gdje je točno pisalo da se žalim?

Screenshot: HRTi

DORIS PINČIĆ odgovorila je pratitelju koji ju je kritizirao da se žali zbog ranijeg buđenja, iako to voditeljica uopće nije napravila.

Ovoga tjedna krenula je jesenska shema HRT-a, a s njom i emisija Dobro jutro, Hrvatska počela se emitirati ranije. Ognjen Golubić i Doris Pinčić o tome su obavijestili pratitelje na Instagramu, no voditeljica je osim brojnih komplimenata dobila i nekoliko negativnih reakcija, a na jednu je i odgovorila.

"Od danas #dobrojutrohrvatska s vama od 6.30 h. Ali.. Prvo doručak dok traju vijesti", napisala je Pinčić uz fotografiju na kojoj se vidi kako jede kreker.

"Ljudi u tvornicama rade od 6 h pa tko ih pita... Sad ćete vidjeti što je buđenje sa zorom!", poručio joj je jedan pratitelj, no nije mu ostala dužna. "Di je točno pisalo da se netko žali? Istaknite mi taj dio molim vas", odgovorila mu je.

Nakon što je priznao kako ipak nije na njezinom profilu vidio da se žali na radno vrijeme, Doris mu se još jednom obratila. "Onda vas molim da kod mene ne komentirate kao da sam ja to rekla jer se na svoj posao nikad nisam žalila, samo smo obavijestili one koji nas prate da smo u nešto ranijem terminu. Na portalima radite što hoćete", poručila mu je voditeljica koja se ovoga tjedna našla u centru pažnje jer se u emisiji pojavila s modricama koje je, otkrila je kasnije, zaradila tijekom snimanja priloga.

Pročitajte više