VIDEO Širi se snimka, čovjek prstima odvijao vijak na Skywalku na Biokovu

Fotografija u tekstu: Milan Sabic/PIXSELL Screenshot: Facebook

NA Facebooku se pojavila snimka koja je nastala na Skywalku na Biokovu iznad Makarske, na kojoj muškarac demonstrira kako se lako odvija vijak.

Snimku je objavila stranica Dnevna doza makarskog nereda, koja inače objavljuje komunalne i druge probleme u Makarskoj i okolici.

"Nakon nepunih 90 dana od otvorenja Skywalka, šarafi se sami odvidavaju", stoji u objavi.

"Evo ga, lagano se otvara", kaže muškarac na snimci.

Vidikovac Skywalk Biokovo je dio projekta "Novi Adrion - Promicanje održivog korištenja prirodne baštine PP Biokovo", vrijednog 31 milijun kuna, koji se većim dijelom financira iz sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj.

Otvoren je početkom ljeta.

MARA: Mi smo samo projektni partner

Poslali smo upite Javnoj ustanovi "Park prirode Biokovo" i Javnoj ustanovi Makarska razvojna agencija – MARA.

"Skaywalk je dio projekta „Novi Adrion – promicanje održivog korištenja prirodne baštine Parka prirode Biokovo“ u kojem je Javna ustanova Makarska razvojna agencija – MARA samo projektni partner, dok je nositelj projekta Javna ustanova Park prirode Biokovo.

Javna ustanova Makarska razvojna agencija MARA, u svojstvu projektnog partnera provodi isključivo aktivnost Multimedijalnog educiranja posjetitelja.

Stoga nismo u mogućnosti komentirati navedenu snimku te Vas upućujemo na Javnu ustanovu Park prirode Biokovo koja kao nositelj projekta provodi sve ostale aktivnosti", odgovorili su nam iz MARA-e.

Drugi odgovor još čekamo.

Pročitajte više