Poljski LOT objavio raspored za rujan, letjet će prema 5 zračnih luka s 8 linija

Ilustracija: EPA

POLJSKI avioprijevoznik LOT objavio je red letenja za rujan, a prema Hrvatskoj će letjeti s 8 međunarodnih linija prema 5 zračnih luka, javlja Croatian Aviation. 

Linija Varšava - Zagreb nastavlja prometovati svakodnevno i u rujnu, a linija Varšava - Rijeka bit će u prometu do 13. rujna jednom tjedno.

Što se tiče Splita, u rujnu će prometovati samo jedna LOT-ova linija. Radi se o liniji Varšava - Split koja će prometovati jednom tjedno, svake nedjelje. 

2 linije za Zadar i 3 za Dubrovnik

LOT će u Zadru zadržati promet na dvije linije kroz rujan; linija Varšava - Zadar nastavlja prometovati jednom tjedno, svake subote, kao i linija Rzeszów - Zadar koja će prometovati do 19. rujna također subotom.

LOT će zadržati 3 linije prema Dubrovniku u rujnu ove godine, dvije iz Poljske te jednu iz Mađarske. Linija Varšava - Dubrovnik prometovat će čak četiri puta tjedno (ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i subotom), linija Krakow - Dubrovnik jednom tjedno, subotom, dok će linija Budimpešta - Dubrovnik prometovati jednom tjedno, nedjeljom, do 27. rujna.

Pročitajte više