Napala je tipa koji je seksualno napastovao ženu, njen video ima 2 milijuna pregleda

Foto: Instagram, TikTok

STUDENTICA umjetnosti Caitlin živi u New Yorku, a jedne se večeri kasno vraćala s posla kad je u metrou ugledala tipa koji je otvoreno seksualno napastovao drugu djevojku. Najprije je zurila u njega, nadajući se da će prestati, no kad je shvatila da on ne odustaje, uključila je kameru i obratila mu se.

Snimka koju je objavila na TikToku prije pet dana postala je viralna i prikupila je dva milijuna pregleda.

Kad mu se obratila, nepoznati muškarac ju je napao što se miješa.

"Što bih trebala napraviti kad nepoznatoj ženi vičeš pojedinosti o svom penisu... Seksualno zlostavljaš nekoga i ja ti to neću dopustiti, to nije u redu", odgovorila mu je ona.

On joj na to uzvraća: "Što si ti, neka feministica", na što mu je ona odgovorila: "Ako to trebam biti, brate, kako bi prestao maltretirati drugo ljudsko biće..."

@lilbluzipoo

Okay 3rd times the charm

♬ original sound - lilbluzipoo

Caitlin je za BuzzFeed ispričala da je primijetila da je žena u metrou bila potresena, a kad su se pogledale, shvatila je da ju muškarac seksualno zlostavlja. Govorio je da ga je briga ima li ona dečka te joj pričao "kako će je poje*ati i kako će njoj biti".

"Pogledala sam oko sebe da vidim tko je još u metrou i čini se da smo bile jedine dvije žene u vlaku. Tu su bila i tri muškarca, no njih nije uznemiravalo to što se događa. Tip je potom ustao i krenuo prema ženi, držeći svoj penis u ruci i zureći u nju", ispričala je Caitlin.

@lilbluzipoo

Reply to @ahaha9696

♬ original sound - lilbluzipoo

Tu je počela zuriti u njega, a on se malo pokolebao. No minutu kasnije odlučio je nastaviti gdje je stao, a tad mu se Caitlin obratila.

Svađali su se 20-30 minuta, čak i kad je žena koju je napastovao izašla iz vlaka. Caitlin je objasnila i zašto joj se nije obratila.

Za BuzzFeed je ispričala da je snimku najprije objavila s glazbom kao dio trenda na toj društvenoj mreži. Kad je snimka izazvala interes i prikupila 1,6 milijuna pregleda, objavila je verziju bez glazbe. Kako kaže, komentari su uglavnom pozitivni.

"Većina komentara je od žena, koje mi pišu da sam hrabra i da su ponosne, što je ludo", rekla je.

Dodala je da većinu hejterskih komentara muškaraca brzo pregaze žene.

"Mislim da ovo vrlo jasno pokazuje da je to doživjela svaka žena. Društvo nas uči da se bavimo svojim poslom te da se naviknemo na dobacivanja i nametljivo ponašanje. Nije važno što ste odjenuli ili što radite, muškarci misle da imaju pravo otvoreno seksualizirati druge", rekla je.

"Svaka žena može vam navesti nekoliko ovakvih iskustava, nametanje i napade, a zajedničko im je to što svjedoci nikad ništa nisu rekli napadaču. Da bismo razbili taj ciklus, ljudi moraju reagirati kad to vide i ispraviti takvo ponašanje ili će drugi i dalje misliti da je to prihvatljivo", zaključila je.

Pročitajte više