Nikolina Ristović otkrila zašto su nosili 60-ak tisuća eura na ljetovanje

Davor Javorovic/PIXSELL

NIKOLINA RISTOVIĆ odlučila je odgovoriti na najčešće komentare na društvenim mrežama koji se tiču činjenice da je na ljetovanje ponijela puno skupog nakita, ali i toga da je platila 19.500 eura za 14 noćenja u Kaštelima.

Kako tvrdi Ristović, osim što su izbačeni iz vile navodno u vlasništvu slovenskog državljanina Roka Gale, okradeni su te su ostali bez 65 do 68 tisuća eura, muškog sata Custos (18 tisuća eura), sata Rolex Daytone rose gold (35 tisuća eura), narukvice Cartier Love s brilijantima (40 tisuća i 600 eura), muškog sata Pierre Kunz (zlato) 13/50 (25 tisuća eura), ženskog prstena Cartier Panther (25 tisuća eura) te Chopard prstena 3,75 ct (bijelo zlato) vrijednosti 65.000 eura.

>>Pogledajte snimke iz vile nastale one noći kad je Nikolina Ristović izbačena

Sad je objasnila zašto su nosili toliko gotovine, ali i dragocjenosti.

"Suprug je podigao novac iz jedne banke u Splitu jer potpisujemo ugovor za kuću u Zagrebu i to je trebala biti kapara. Što se tiče nakita, ne znam čemu drama? Žena sam koja obožava nakit i volim ga mijenjati. Zašto ja to ne bih nosila sa sobom ako je moje vlasništvo? Vidoje je pak strastveni ljubitelj satova, to mu je ljubav", rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

>>Tko je Vidoje Ristović, bogati muž Nikoline Ristović

Otkrila je i zašto je izabrala periferiju.

"Mnogi nam se prijatelji nalaze u srednjoj Dalmaciji pa sam htjela nešto izolirano između Splita i Trogira. Ovo je bilo na osami, u brdu, vrlo osamljeno, a opet tako blizu. Kaštela nisam doživljavala kao takva, meni je to sve Split. I dalje nisam promijenila svoje mišljenje o ovom dijelu Hrvatske, riječ je o izoliranom incidentu", rekla je.

Kako kaže, jedini kontakt s agencijom "Vip Holiday Booker" preko koje su unajmili vilu je njihov odvjetnik Vinko Ljubičić, a vlasnik agencije nije im se ispričao za neugodnost koju su doživjeli. U međuvremenu su mailom dobili molbu za saniranje štete u vili.

"Uputili su nam odštetni zahtjev koji se odnosi, vjerovali ili ne, na tri četke za WC, bravu ulaznih vrata koju su vlasnici mijenjali u noći tog užasa, potom bravu na kliznoj stijenki koja se, istina, zaglavila, što smo im i rekli. Naveli su još i stolić na kojem je nešto proliveno, u sobi koju su koristile dvije djevojčice. Traže i dubinsko čišćenje cijele kuće zbog prisutnosti životinja, to pravdaju time što neki budući gosti poslije nas mogu pokupiti alergiju", rekla je.
 

Pročitajte više