Nisu gledali cjenik pa ih šokirala cijena dvije kave na Korčuli

Foto: 123RF, Facebook

NA DNEVNOJ dozi prosječnog Dalmatinca objavljena je fotografija računa prema kojem su dvije kave s mlijekom plaćene 46 kuna, a administratori stranice napomenuli su da nije riječ o kafiću u Dubrovniku.

Kako piše Dalmatinski portal, račun je izdan na Korčuli, a 46 kuna za dvije kave iznenadilo je goste koji kažu da tamo svake godine ljetuju.

Dvi kave s mlikon 💪 #nijedubrovnik

Objavljuje Dnevna doza prosječnog DalmatincaNedjelja, 9. kolovoza 2020.

"Dok neki čine sve kako bi od sezone spasili što se spasiti da, nečijoj bahatosti po pitanju dizanja cijena nema kraja pa ćete tako u jednom, za mene, sasvim običnom kafiću u Korčuli za dvije kave s mlijekom izdvojiti 46 kuna. Cijena kao na Stradunu, a lokacija i stupanj elitnosti sasvim običan. Šok bi se možda lakše podnio uz onu standardnu čašu vode koja se posluži uz kavu, ali ovog puta nije je bilo", tvrdi gost koji priznaje da prije naručivanja nije pogledao cjenik.

Novinari Dalmatinskog portala nazvali su lokal čiji se naziv nalazi na računu, a javila im se žena na recepciji koja, kako pišu, ne vlada najbolje hrvatskim jezikom. Kad su joj pokušali pojasniti da su gosti šokirani računom, odgovorila je: "Pođite u Dubrovnik, tamo ćete je platiti 50 kuna."

Pročitajte više