Ovo su tri najljubomornija horoskopska znaka

Foto: 123rf

MALA doza ljubomore u vezama pa i u prijateljstvima je normalna, ali postoje i oni ljudi koje ljubomora izjeda. Blaži oblik ljubomore je primjeran i dokaz je postojanja emocija. Ipak, oni teži oblici nisu zdravi i mogu uvelike utjecati na život osobe.

Prema horoskopu, ovo su tri najljubomornija znaka u horoskopu.

Škorpion

Pripadnici ovog znaka su pesimistični i nepovjerljivi stoga im je teško održati veze i prijateljstva jer uvijek misle unaprijed što bi se moglo dogoditi i što bi moglo loše krenuti po zlu. Poprilično su posesivni i ne podnose biti razdvojeni od osoba do kojih im je stalo pa znaju biti napadni i agresivni kada nemaju sve pod kontrolom. I ne samo da je riječ o ljubomori koja stvara nepodnošljivo peckanje u želucu, već je uključena igra strasti i uzbuđenja. Ljubomora Škorpiji ponekad, priznale one to ili ne, dođe kao afrodizijak.

Jarac

Jarčevi nikada nisu u potpunosti zadovoljni svojim životom pa neprestano razmišljaju kako bi bilo da su netko drugi te misle kako je drugima bolje nego njima. Teško opstaju u vezama jer neprestano razmišljaju o tome što bi se moglo dogoditi s njihovim partnerom i jesu li dovoljno dobri za njih. Zbog svoje nesigurnosti teško ostvaruju ozbiljne veze. 

Blizanci

Intenzivnom ljubomorom Blizanci iskazuju vlastite nesigurnosti kojih ima mnogo. Blizanci nisu idealne osobe za duge veze jer su uglavnom vrlo negativni i paranoični. Oni vole prisvajati stvari, ali i ljude, i ne obaziru se na konkurenciju. Ako im ukažete na ljubomorno ponašanje, jednostavno mogu samo otići bez objašnjenja.

Pročitajte više