Dječak (14) uzeo starcima auto, naučili ga lekciju koju neće zaboraviti

Screenshot: YouTube

OBITELJ iz Phoenixa u Arizoni pronašla je originalan način kažnjavanja svog 14-godišnjeg sina nakon što ga je policija uhvatila kako se vozi u obiteljskom automobilu - natjerali su ga da se riješi sve svoje imovine.

Roditelji 14-godišnjeg Angela Martineza slavili su godišnjicu braka u Las Vegasu ranije ovog mjeseca kad su primili poziv od policije zbog svog sina tinejdžera. On je uzeo obiteljski Range Rover i izvezao se u vožnju te uznemirio susjede. 

Par je morao prekinuti svoje slavlje i vratiti se doma, no sinu su dali do znanja koliko ih je njegov čin naljutio. Praktički su ispraznili dječakovu sobu, stavili sve njegove stvari kraj ceste i natjerali ga da ih pokloni.

"Htio sam na vožnju, no nemam vozačku pa sam samo uzeo auto", rekao je Angel za Fox 10. Dodao je kako je ručno oprao auto i nije ga imao čime osušiti pa je odlučio malo se provozati.

No to mu nije bio prvi put da je upao u nevolje u posljednjih nekoliko mjeseci pa su njegovi roditelji zaključili da ga trebaju naučiti lekciju. Izvadili su sve što je bilo u njegovoj sobi, uključujući namještaj, televizor i odjeću i stavili sve na prilaz ispred kuće.

Dječaka su natjerali da sjedi na krevetu s natpisom na kojem je pisalo: "Žao mi je što sam ukrao roditeljima automobil i prebrzo vozio."

Angelov otac Ramon potvrdio je kako su ispraznili dječakovu sobu. Kaže kako ova kazna šalje poruku i susjedima, i to prije svega ispriku. "Mogao je nekoga pregaziti. Nešto jako loše se moglo dogoditi", izjavio je otac.

S obzirom na to da je sve iz sobe morao izbaciti, Angel spava na podu ili na kauču u dnevnoj sobi zasad, no barem tvrdi da je naučio lekciju.

"Čudno je, ali mislim da je to poštena kazna", zaključio je dječak.

Pročitajte više