Sjećate se sramežljivog Darija iz Ljubav je na selu? Danas je zaručen i čeka bebu

Foto: Facebook

DARIO GAŠPARIĆ bio je jedan od najsramežljivijih natjecatelja showa Ljubav je na selu te je tijekom sudjelovanja pobrao simpatije mnogih gledatelja.

Danas je Dario zaručen i očekuje svoje prvo dijete. Sretne vijesti je na društvenim mrežama objavila njegova zaručnica Ana.

Par se zaručio na Božić prošle godine. 

"Ona je mene dodala na Fejsu i za par dana ona se meni javila tako da je komentirala nešto na moj story na Fejsu i tako smo mi krenuli malo u razgovor preko poruka. Dopisivali smo se tu noć do skoro 2 sata i onda je ona tu istu večer spomenula da bi mogli otići na kavu. Ja sam naravno pristao jer ono, ništa me ne košta da odem s curom na kavu da se upoznamo, ne očekivajući ništa. I tako se mi dogovorili za par dana za kavu, otišli na nju i jednostavno od tog dana se moj život promijenio za 100 posto. Moram priznati da se jednostavno dogodila ljubav na prvi pogled, barem s moje strane, ali mislim da malo i s njezine. I na kraju se od svega toga gdje se ja ni najmanje nisam nadao niti očekivao išta, ispostavilo da je ta cura zapravo sve ono što sam ja ikad zamišljao i želio. Svemu čemu sam se nadao i kakvu curu sam si zamišljao, to sam sve pronašao u njoj. Ona je jedna predobra, predivna i prelijepa osoba. Jednom riječju, za mene savršena", opisao je njihov susret Dario jednom prilikom za Radio Križevce.

Dario je u showu Ljubav je na selu sudjelovao 2018. godine i tad su se za njegovu naklonost borile Ivona Hlevnjak, Dijana Orlovčić i Nadin Jurić.

Pročitajte više