Serie A

Ronaldo prekinuo niz koji pokazuje zašto je jedan od najvećih igrača svih vremena

Foto: EPA

CRISTIANO RONALDO je u utakmici protiv Sassuola prekinuo niz od 18 ligaških susreta u kojima je bilježio barem gol ili asistenciju. Taj podatak za igrača koji je u veljači proslavio 35. rođendan dovoljno govori o njegovoj veličini.

Sezonu je otvorio skromno, a onda pokazao zašto je jedan od najvećih

Iza Ronalda su brojni trofeji na najvećoj svjetskoj razini. Većinu je osvajao više puta. Oborio je ogroman broj rekorda, ali sve to nije razlog da prestane pomicati granice.

U prvih 10 ligaških utakmica za Juventus ove sezone postigao je tek četiri gola i zabilježio jednu asistenciju. Onda je od 1. prosinca do danas u 19 utakmica u prvenstvu postigao čak 24 gola i podijelio pet asistencija.

U 18 odigranih utakmica od 1. prosinca do 11. srpnja samo protiv Intera nije postigao gol, ali je zabilježio asistenciju.

Nevjerojatni niz je prekinut

U gostujućem remiju Juventusa protiv Sassuola (3:3) prekinuo je taj sjajni niz time što je završio utakmicu bez gola i asistencije.

Ronaldo je vrlo blizu svoje druge titule talijanskog prvaka s Juventusom. Do kraja prvenstva ostalo je pet kola, a Juventus je prvi sa sedam bodova prednosti u odnosu na Atalantu.

Portugalac se bori za titulu najboljeg strijelca s Cirom Immobileom iz Lazija koji je postigao 29 golova, gol više od Ronalda.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više