ERLING HALAND

Vrijedi 150 milijuna eura, a na praznicima vozi traktor i pili drva

Foto: Instagram

ERLING Haland, sjajni 19-godišnji napadač koji je ove sezone igrom oduševio javnost i struku u Red Bull Salzburgu pa u Borussiji Dortmund, provodi praznike na vrlo zanimljiv način. Osim što je maestralan u punjenju suparničkih mreža, pokazao je veliko umijeće i u poslovima vezanim uz život na selu.

Jedan od najvećih mladih talenata na svijetu nalazi se kod kuće u Norveškoj, a tamo njegov otac ima posebna zaduženja za njega. Haland, koji vrijedi 150 milijuna eura prema CIES institutu, vozi traktor i pili drva. 

Njegov otac Alfie našalio se na Twitteru kako ga tjera raditi poslije incidenta u noćnom klubu.

 

Podsjećamo, Haland je izbačen iz jednog noćnog kluba u Norveškoj. Iako su se na prvu pojavile glasine kako je mlada zvijezda bila pijana i izazivala probleme, šef zaštitara rekao je kako su ga morali zamoliti da ode jer su se navijači tiskali oko njega što je kršilo propise o socijalnoj distanci.

Na slike je reagirao i njegov klub. Borussia Dortmund na Twitter je postavila sliku Halandovog traktora uz poruku: "Morat ćemo popričati o boji." S obzirom na to da je traktor plave boje, vjerojatno se radi o aluziji na boje Schalkea, najvećeg Borussijinog rivala. 

Pročitajte više