Uspješni dječak čije je lice obišlo svijet ima već 13 godina, pogledajte kako izgleda

Screenshot: YouTube

SAMMY GRINER s Floride postao je zvijezda na internetu 2007. godine zahvaljujući fotografiji koju je njegova majka Laney snimila na plaži, a na kojoj pozira sa stisnutom šakom pijeska. Sam danas ima 13 godina i za BuzzFeed je otkrio što misli o svojoj internetskoj slavi.

"Čudno je biti slavan kao dijete", rekao je Sam prije nego što je njegova mama objasnila kako je nastala fotografija. Ona je te 2007. godine testirala novu kameru, a jedna od fotografija njezinog tada 11-mjesečnog sina odmah je postala hit na internetu.

Laney kaže da je podijelila fotografiju jer je bila slatka, a ubrzo je počela viđati memeove s njim te se nadala da će najbenigniji od njih postati najpopularniji. Tata dječaka rekao je kako memeovi tada nisu bili toliko popularni i uglavnom su imali negativne konotacije ili su se s nečime sprdali pa nisu htjeli da se njihovom sinu dogodi isto.

Odahnuli su kad je jedna varijacija postala najpopularnija - uspješni dječak. Laney u videu otkriva kako joj je sin rođen prerano te je bio na operaciji mozga sa samo 11 mjeseci, zbog čega je smatrala da mu uspješni dječak savršeno odgovara.

Sam kaže kako ima podijeljene osjećaje oko svoje rane slave, no bilo mu je drago kad je zahvaljujući svojoj popularnosti prije nekoliko godina spasio život ocu kojem je trebala operacija. Kad su 2015. godine saznali da njihov omiljeni dječak skuplja novac za tatinu operaciju, u manje od tjedan dana prikupili su više od 100 tisuća dolara za njega. "Bilo je to kao ogroman zagrljaj od svijeta", rekla je njegova majka.

Sam se danas rado bavi umjetnošću, što je naslijedio od oca kojem je spasio život. Kaže kako se nada da će jednoga dana stvoriti nešto što će ljude inspirirati kao što ih inspirira uspješni dječak.

Pročitajte više