VIDEO Voditeljici usred prijenosa uživo ispao zub, njena reakcija postala hit

Screenshot: Youtube

GLEDATELJI ukrajinske televizije TCH doživjeli su neočekivanu predstavu kad je voditeljici Marichki Padalko usred izvještavanja uživo ispao zub. 

Kamera je, naravno, sve zabilježila, a video se brzo počeo dijeliti društvenim mrežama. Ono što je mnogima upalo u oči nije bila sama činjenica da joj je ispao zub, već njena smirena reakcija. 

Marichka je, ne prestajući govoriti, zub pokupila rukom i nastavila dalje kao da se ništa nije dogodilo. 

I sama je snimku podijelila na Instagramu te je objasnila kako je došlo do toga da joj ispadne zub. 

"Nova slava stigla je niotkuda. Da, danas sam stvarno izgubila prednji zub tijekom prijenosa uživo. Ovo je vjerojatno najzanimljivije iskustvo u 20 godina pred kamerama. Prijenos uživo je divan jer je uvijek nepredvidljiv", napisala je. 

Podsjetila je i na situaciju koja joj se dogodila 2013. godine kad je, također u prijenosu uživo, saznala da joj je muž uhićen. Tom su prilikom pustili snimke njenog muža u pritvoru. 

"Kolegica mi je napisala da sam reagirala kao da svaki dan gubim zube. Ne, ne gubim ih svaki dan, ali upravo sam se odlučila ispraviti problem koji mi se dogodio prije 10 godina. U spavaćoj sam sobi imala tešku metalnu budilicu koja se jako sviđala mojoj kćeri. Zgrabila ju je i počela mahati oko moje glave dok sam spavala. I kad sam zijevnula, izbila mi je polovicu zuba. Sad sam se konačno odlučila za radikalniji popravak, ali nisam bila dovoljno pažljiva oko savjeta stomatologa da do kraja liječenja ne grizem hranu prednjim zubima. Zato se ovo i dogodilo", objasnila je. 

Pročitajte više