Ova tri horoskopska znaka napustit će partnera bez objašnjenja i nestati iz života

Foto: 123rf

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

AKO se osjete zapostavljeno ili nemaju dovoljno sigurnosti, određeni horoskopski znakovi napustit će partnera bez ikakvog objašnjenja, bez obzira na to koliko je veza duga ili ozbiljna.

Ovan

Ovnovi žive spontano i avanturistički i stalno mijenjaju svoje mišljenje. Ovan na trenutak može pomisliti da je ludo zaljubljen, a zatim iznenada ostaviti partnera bez objašnjenja. Takvo njihovo ponašanje nema nikakve veze s partnerom. Oni trče od osobe do osobe jer ne znaju točno što žele. Bez razmišljanja o tome što ih uzbuđuje i što im stvara "leptiriće u trbuhu", umjesto da uzmu vremena i zapitaju se što ih može dugoročno usrećiti.

Djevica

Djevice su uvijek opterećene obvezama i žive brzim stilom života. Ako im se partner sviđa, veza će funkcionirati. Ali ako nekoga ne vole, onda uopće neće biti nježni prema toj osobi i jednostavno će nestati. Napuštenom partneru ne preostaje ništa drugo nego shvatiti da Djevicu više ne zanima i nastaviti sa svojim životom.

Vodenjak

Glavna značajka Vodenjaka jest da se ne voli uklapati ni u kakve okvire i da ne podnosi dosadu. Imaju lošu naviku napuštanja ljudi i potpunog nestanka iz života jer podcjenjuju bol koju odlazak izaziva. Smatraju da čine veliku stvar kada ignoriraju poruke i pozive, jer pretpostavljaju da njihova šutnja neće nikome smetati. Kad Vodenjak nekog napusti, on ne misli da radi išta loše.

Pročitajte više