HAJDUK

Hajduk sutra predstavlja kamp na jako atraktivnoj lokaciji uz more

Foto: Google Earth

HAJDUK na zemljištu Grada Trogira kreće s realizacijom dugo najavljivanog projekta klupskog kampa. Ovo je potvrdio i trogirski gradonačelnik Ante Bilić, koji je otkrio da se na tome mjesecima radi u trokutu Grad Trogir - Hajduk - MORH i da su sve tri strane zainteresirane da se projekt što prije realizira.

Hajdukov kamp nalazit će se u Divuljama, na iznimno atraktivnoj lokaciji uz more između Kaštela i Trogira, u neposrednoj blizini splitske zračne luke i s pogledom na otok Čiovo. Pet nogometnih terena, od kojih bi jedan bio mali stadion kapaciteta 1500 gledatelja, hotel za igrače i osoblje kluba, dvorana, teretana, klupski restoran, bit će doslovno pet minuta hoda od aerodroma Resnik.

>>> Hajduk će graditi kamp na iznimno atraktivnoj lokaciji. Tik uz more i kod aerodroma

Sutra se ide u obilazak

Hajduk je poslao priopćenje u kojem stoji da će se sutra oko 13 sati obaviti obilazak lokacije.

"U petak, 17. srpnja, na sjednici Gradskog vijeća Grada Trogira točka 6. dnevnog reda je 'Prijedlog odluke o davanju suglasnosti za sklapanje sporazuma o poslovnoj suradnji s HNK Hajduk', a koja je objavljena na službenim stranicama Grada Trogira krajem prošlog tjedna.

Riječ je o projektu izgradnje dugo priželjkivanog nogometnog kampa HNK Hajduk na lokaciji vojarne u Divuljama. U slučaju izglasavanja navedene šeste točke dnevnog reda od strane trogirskih gradskih vijećnika, na lokaciji budućeg kampa organizirat će se obilazak lokacije i davanje izjava od strane predstavnika Kluba i Grada, a u skladu sa svim epidemiološkim mjerama i preporukama. Predviđeni obilazak započeo bi oko 13 sati, uz moguće manje odstupanje.

Obilasku lokacije prethodit će potpisivanje sporazuma koje će biti održano u Salonu grada, koje će zbog veličine prostora biti održano bez predstavnika medija, kao dio epidemioloških mjera, ali će fotografije i kadrovi svim zainteresiranim medijima biti isporučeni u što skorijem roku. Molimo vas da poštujete sve epidemiološke mjere koje su trenutno na snazi", objavili su iz Hajduka.

Pročitajte više