Tinejdžerice se oblače u bake s maskama da bi mogle kupiti alkohol u dućanima

Screenshot: TikTok

TINEJDŽERICE diljem SAD-a prerušavaju se u bake s maskama kako bi pokušale kupiti alkohol u dućanima.

Pripadnici takozvane generacije Z ažurirali su svoje lažne osobne iskaznice za pandemiju koronavirusa i sad se oblače u bake te odlaze u dućane kako bi pokušali kupiti alkohol.

TikTok preplavile su snimke "spačke" od kojih su mnoge prikupile više milijuna pregleda. "Koristite lažne iskaznice što više jer ako nosite masku, ne mogu vam vidjeti lice, lol", napisala je jedna tinejdžerica uz snimku te pokrenula trend.

"Sad kada moramo nositi maske, ovo je najbolje vrijeme za kupnju alkohola s lažnom iskaznicom još od ranih 80-ih", napisao je na Twitteru komičar Jason Lawhead.

Na jednom snimci s TikToka s više od 1,5 milijuna pregleda vidi se plavokosa djevojka koja si je bore napravila šminkom. Sudeći po snimci, cura maskirana u baku uspjela je prevariti osoblje dućana i izašla je na parkiralište s bocom alkohola.

@claare__18

Granny be looking a little different here!🤪🍻🍻 ##PRANK ##alcoholchallenge ##FYP ##4thOfJuly ##WearAMask

♬ PJ PPCOCAINE - ppcoca1ne

U komentarima je otkriveno kako je trend započeo u Kaliforniji. Cura iz jedne snimke kaže kako je pokušala govoriti čim manje. Navodno je nisu pitali za osobnu iskaznicu, već je vlasnik dućana bio "zabrinut da neće moći nositi boce sama".

@aamandaward

i mean i’m just sayin

♬ original sound - mrpoorbucks

Na još jednoj snimci, koja ima više od 2 milijuna pregleda, vidi se mlada žena sa sivom perikom, maskirana u baku. Na snimci se vidi kako se vraća s alkoholom i pleše dok skida masku.

"O moj Bože, upalilo je", komentirala je još jedna cura. "Predobro je."

Pročitajte više