Demi Moore objasnila zašto ima tepih u kupaonici i što je kauč radio tamo

Foto: Twitter

FANOVI Demi Moore nedavno su ostali zgroženi nakon što je objavila fotografiju iz kućnog ureda u kupaonici, no to nije bio jedini detalj koji ih je izbezumio.

Slavna glumica gostovala je u showu Setha Meyersa kojem je otkrila tko je zaslužan za tepih u kupaonici, ali i druge detalje o svom pomalo ekscentričnom domu.

57-godišnja glumica kaže kako je tepih u njenom domu u Idahu bio ideja njezinog bivšeg supruga Brucea Willisa, s kojim je nedavno provela dio karantene. No rekla je i kako tepih u kupaoni nije toliko čudan, s obzirom na to da žive u planinama te da zna biti jako hladno.

Fotografije njezine kupaonice postale su viralne nakon što je sjedeći na mini-kauču u njoj najavila prvu epizodu svog podcasta Dirty Diana. Iza nje su se vidjeli jacuzzi i WC školjka, ali mnogima je upao u oko i ogromni kip.

Glumica kaže kako je snimala podcast u kupaonici jer je tamo zvuk bio najbolji, a za tu priliku tamo je preselila i mini-kauč. Na snimci je pokazala još neke detalje iz svog doma, uključujući ogromnu tenisku lopticu te gigantsku pribadaču.

Inače, Moore i Willis bili su u braku od 1987. do 2000. godine i zajedno imaju troje djece.

Pročitajte više