LIGE PETICE

Barceloni je on jedina nada da Real večeras neće postati prvak

Foto: Gulliver / Getty Images

REALOVCI se spremaju večerašnjom pobjedom protiv Villarreala kolo prije kraja proslaviti uzimanje naslova prvaka Španjolske od Barcelone, koja ga je držala zadnje dvije godine. Međutim, na putu do titule čeka ih velika i omražena prepreka.

Realu je veća prijetnja od Messija

To je Alejandro Hernandez Hernandez, sudac meča 37. kola u kojem Real od 21 sat dočekuje Villarreal i u kojem bi pobjedom osvojio naslov bez obzira na očekivanu pobjedu Barcelone protiv Osasune. 

Niz koji objašnjava zašto realovci ne podnose suca s dva ista prezimena

Nema arbitra kojeg madridisti ne podnose više od zloglasnog suca s dva ista prezimena. Takav status kod igrača i navijača Reala ima zato što je od deset zadnjih utakmica koje je sudio Realu taj klub pobijedio u samo dvije, uz čak pet poraza.

Posljednji Realov meč na kojem je sudio Hernandez Hernandez bio je u veljači kod Levantea. Real je izgubio 1:0, tvrdio da je oštećen za dva nedosuđena čista penala nakon što su suparnici igrali rukom pred svojim golom, a usput su i ozlijedili Hazarda, kojeg je Real prošlog ljeta platio 100 milijuna eura. 

Ovo je tipična scena kada Hernandez Hernandez sudi Realu

Sergio Ramos: Arogantan je i bahat. Nakon što su me udarili laktom i nagazili, meni je dao žuti karton

Nakon te utakmice Sergio Ramos bjesnio je na suca: "Ogorčen sam suđenjem i ponašanjem Hernandeza Hernandeza. Za razliku od ostalih sudaca, koji imaju poštovanja prema kapetanima i s kojima možemo pričati, on je arogantan. Prema meni se ponaša posebno bahato pa sam ga pitao ima li nekih problema sa mnom, da ih riješimo ako je tako. Osvetio mi se time što mi je dao žuti karton nakon što su me udarili laktom i nagazili na stopalo!"

Madridisti tvrde da im je uzeo pobjedu u El Clasicu. Poništio je Baleov gol i nije im dosudio dva penala

Realovci optužuju Hernandeza Hernandeza da im je ove sezone upropastio i najveći derbi, kada su s Barcelonom igrali 0:0. Tada je Baleu poništio gol i nije dosudio dva penala koja je tražio Real.

Zbog svega navedenog jasno je zašto se realovci boje da im večeras ne upropasti očekivanu feštu. Posebno jer Realu sudi utakmicu s ozbiljnim protivnikom. Villarreal od nastavka prvenstva ima šest pobjeda u devet utakmica i bori se za Europu.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više