Oženio se Dušan iz Ljubav je na selu: Devet godina mlađu ženu našao na Fejsu

Foto: Facebook

DUŠAN GOLUBOVAC, kojeg je hrvatska javnost upoznala u posljednjoj sezoni showa Ljubav je na selu, pronašao je onu pravu i oženio se. Iako u showu nije upoznao ženu svog života, a Gorana Vušurović slomila mu je srce, nakon što su se kamere ugasile Dušan je pronašao ljubav.

Dušan se prije nekoliko mjeseci medijima požalio da mu se jedna djevojka sviđa, no da se zbog karantene ne mogu viđati. Ipak, kad su mjere ukinute, počeli su se viđati i ekspresno shvatili da je to prava ljubav.

"Oženio sam se! Upoznali smo se preko Facebooka i dopisivali se nekoliko mjeseci, a čim je bilo moguće, otputovao sam po nju, doveo je u Zrin i vjenčali smo se", rekao je za RTL.

Njegova odabranica je devet godina mlađa Ana-Marija iz Fojnice. Vjenčali su se krajem lipnja u Dvoru.

"Presretan sam, odlično nam je zajedno! Ja sada puno radim, ali snalazimo se. Ona je kod kuće, čuva kuću i čeka mene", ispričao je Dušan.

Medeni mjesec planiraju provesti na Korčuli, no još ne znaju kad točno.

Sretnu vijest javio je i Sandri Škrinjar, svojoj dugogodišnjoj prijateljici koja je bila kod njega na farmi u prošloj sezoni.

"Presretna sam zbog njega. Drago mi je što je našao ženu, pogotovo zbog svega što je bilo u emisiji. Ja sam mu cijelo vrijeme govorila da će djevojke vidjeti koliko je dobar i da će pronaći pravu", rekla je ona.

Pročitajte više