Ella pokazala stopala i otkrila s čim se bori već četiri godine: Nitko ne zna što je

Foto: Facebook

ELLA DVORNIK na Facebooku je objavila fotografiju svojih stopala i požalila se na problem s kojim se muči od 2016. godine.

"Još uvijek nitko nema odgovor za ovo. 2016. mi se na stopalu (meni lijevo, vama koji gledate desno) pojavila mrlja. Prvo sam mislila da je lišaj jer imam životinje. Izgledala je kao ova na drugom stopalu, međutim sada je tako plava i 'sjajna' jer su mi radili biopsiju kože (ono kad ti skalpelom skinu komad) da otkriju o čemu se radi pa je u biti sad i ožiljak. Uzorak je prošao sve i svašta i svakog, no odgovora nema. Zatim je tijelo odlučilo i na desnoj nozi na skoro identičnom mjestu pokazati još jednu. Mislim da sam se savjetovala s oko 6 dermatologa, svi su imali teorije, ali niti jedna terapija nije djelovala. Kažu da je 'stres' kriv. Sad sam to prihvatila kao dio sebe. Ne tražim lijek nego me zanima... Je li se vama ikad javilo nešto neobjašnjivo zbog stresa ili ovako?", napisala je Ella uz fotografiju stopala.

Njene pratiteljice ubrzo su u komentarima počele dijeliti svoja iskustva.

"Estetski ne izgleda nikako lijepo i odmah svi pomisle na neke odurne stvari. Ali jbg, ne možemo cijele biti savršene", našalila se još u komentarima Ella.

Pročitajte više