UZNEMIRUJUĆE Policija ne zna identitet, mole ljude da im jave ako znaju ovog čovjeka

Foto: MUP

POLICIJA moli pomoć građana jer ne može utvrditi identitet čovjeka kojeg su pronašli kako teško ozlijeđen leži na ulici. Muškarac je pronađen prije točno mjesec dana u mjestu Kalinovica. Kod sebe nije imao dokumente.

"Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke provode kriminalističko istraživanje u vezi nepoznatog muškarca koji je 14. lipnja 2020. godine oko 11 sati pronađen u mjestu Kalinovica, kod trafostanice, kako leži na ulici. Muškarac je imao ozljedu na glavi te mu je pružena liječnička pomoć i još uvijek se nalazi na bolničkom liječenju i u teškom je zdravstvenom stanju.

Muškarac je starosti između 60 i 70 godina, visine između 170 i 175 cm, slabije je tjelesne građe, prosijede kose, svjetlijih očiju, većeg, kukastog nosa, većih ušiju, bez tetovaža te ima manji defekt na vrhu malog prsta lijeve ruke.

Molimo Vas da objavite njegovu fotografiju u Vašim medijima kako bi se utvrdio njegov identitet, s obzirom da kod sebe nije imao nikakve dokumente na temelju kojih bi se mogao utvrditi njegov identitet niti je u stanju dati podatke o sebi. Također, policijski službenici dosad poduzetim mjerama i radnjama nisu uspjeli utvrditi njegov identitet", stoji u objavi policije.

"Molimo građane ukoliko imaju saznanja o identitetu muškarca da se jave na 192, najbližu policijsku postaju ili na e-mail zagrebacka@policija.hr", piše policija.

Upozoravamo vas da je fotografija uznemirujuća, a na linku se nalazi fotografija muškarca koja je objavljena na stranici policije.

Fotografiju pogledajte ovdje.

Pročitajte više