DINAMO - HAJDUK 2:3

Bitorajac: Mamić sam sebe postavi i izgubi od Hajduka. Tako znam i ja, zovite me

Foto: Facebook

HAJDUK je s 3:2 porazio Dinamo u utakmici 34. kola HNL-a, a poraz Dinama uzrokovao je brojne kritike navijača prema Zoranu Mamiću, novom/starom treneru Dinama koji je klupu Dinama preuzeo nakon što je otkaz dobio Igor Jovićević.

Sportski direktor kluba, Zdravkov brat, bivši kapetan i trener Dinama koji je prije dvije godine nepravomoćno osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od četiri godine i 11 mjeseci zbog pljačke Dinama, već nakon prve utakmice našao se pred nizom kritika.

Oglasio se kao navijač Dinama

Jedan od onih koji su se oglasili na društvenim mrežama je i veliki navijač Dinama, hrvatski glumac Rene Bitorajac, koji se ponudio da trenira Dinamo jer tako kako to radi Mamić, tvrdi da može i on. 

"Nekad stvarno misliš da klub radi protiv kluba. Otjeraš onog koji ima rezultate, dovedeš pa izgubiš sjajnog trenera juniora, na kraju postaviš sebe i izgubiš doma od Hajduka. Dva trenera i tri pobjede u osam utakmica. Tako znam i ja, zovite mene, ionako sam na pauzi. Pjesma je nekorektna i ne odnosi se na aktualnu situaciju, ali tribine su ljute", napisao je Bitorajac u objavi kojoj je pridodao i video iz filma ZG 80. 

Pročitajte više