Potraga za nestalom glumicom se nastavlja: Onesposobljena je prije pada u jezero?

Foto: Instagram

POSTOJI sumnja da je glumica Naya Rivera onesposobljena prije nego što se utopila, izvijestila je policija, budući da se pretpostavlja da je glumica mrtva.

Naya je nestala u srijedu nakon plovidbe brodom s četverogodišnjim sinom Joseyjem na jezeru Piru u Kaliforniji, a u tijeku je velika potraga.

Policija ne isključuje mogućnost da je Naya udarila glavom prije nego što je pala u jezero.

"Nažalost, dok se tijelo ne pojavi definitivno nećemo znati što se zapravo dogodilo s njom, bilo da je riječ o nekom medicinskom problemu ili je imala neku traumu, odnosno udarac prije nego što je potonula ispod vode", kazao je Miguel Gonzalez, šerif okruga Ventura.

"Kao i u svakoj istrazi, tako će i ovdje mrtvozornik ispitati sve teorije i napraviti toksikološke nalaze kako bi utvrdio točan uzrok smrti", naglasio je šerif.

Potraga u sjevernoj polovici jezera Piru komplicirana je zbog jako loše vidljivosti u vodi. 

"Ima puno drveća i biljaka pod vodom za koje tijelo može zapeti. Također, takvo dno je nesigurno i za ronioce. Potraga može trajati i do nekoliko tjedana. Ali ako je tijelo zapetljano, možda je nikad nećemo pronaći", ističu iz policije.

"Koristimo svu imovinu koja nam je dostupna. Koristimo tehnologiju poput sonara. Imamo stručnjake koji ovo jezero poznaju iznutra i izvana, znaju gdje mogu biti džepovi od krhotina, oslanjamo se na njihovu stručnost koja će nam pomoći. Učinit ćemo sve da je pronađemo", zaključio je šerif.

U potragu su se uključili Nayin bivši suprug Ryan Dorsey i njen otac.

Pročitajte više