HRVATSKI NOGOMETAŠI

Marca: Kraljevski Modrić

Foto: Reuters

KAPETAN hrvatske reprezentacije Luka Modrić danas se nalazi na naslovnici ugledne španjolske Marce. Uz veliku Modrićevu fotografiju stoji naslov: "Kraljevski Modrić."

Marca navodi kako Modrić ima krucijalnu ulogu u pohodu na naslov La Lige. Real ima bod prednosti ispred Barcelone, ali i utakmicu manje.

Lovi drugu domaću titulu s Realom

Real sutra gostuje kod Granade, a do kraja sezone će igrati protiv Villarreala i Leganesa. Katalonci se nadaju kiksevima, dok u isto vrijeme moraju pobijediti protiv Osasune i Deportiva.

Dođe li Real do naslova, to će Modriću biti drugi naslov španjolskog prvaka s Kraljevskim klubom. Prvi je uzeo 2017., a osim toga ima četiri Lige prvaka i jedan španjolski kup.

Stalno hvale Modrića

Podsjetimo, Marca je i početkom mjeseca pisala o Realovom pohodu na naslov prvaka, a i tada su kao ključan faktor ocijenili upravo Modrića

"Courtois je bio tema toliko rasprava prošle sezone zbog niza loših intervencija, a sada je sjajan. Carvajala su zvali igračem samo za penale, Varane je bio pola igrača kakav je bio na SP-u 2018., Marcelo je uskrsnuo, Ramos je bio nevjerojatan, Kroos se također poboljšao, Casemiro je bio i ostao pouzdan, Vinicius se već pokazao igračem odluke, a Benzema presudnim kao nikada dosad. Modrić je opet postao onaj stari Luka. Čvrsta jezgra od prošle godine, koju su kritizirali u zemlji i inozemstvu, s vrlo malo pomoći od novih igrača, ustala je i vratila se na šampionski put...", pisala je tada Marca. 

Modrić, koji je početkom sezone napunio 34 godine, ove sezone je Realovom prvom mjestu u Primeri pridonio s 28 nastupa (svih šest utakmica koje nije igrao bio je ozlijeđen ili kartoniran), tri gola i šest asistencija. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više