Video koji dijele i mnoge Hrvatice: "Ovako izgleda dan mog muža u kući"

Video: TikTok

JEDNA korisnica TikToka rekonstruirala je dan jednog muškarca iz njenog iskustva te stvorila viralni hit koji je preplavio i ostale društvene mreže.

"Jedan dan kakav živi moj muž", napisala je uz video. Od razbacanih cipela u stanu do prosipanja hrane i ostavljanja smeća i nereda posvuda - ova njemačka TikTokerica obuhvatila je sve navike koje je uočila kod svog supruga te upitala: "Kod koga je još ovako?"

Sudeći prema reakcijama, mnogi su u ovome prepoznali svoje partnere, a video je hit i na mnogim hrvatskim Facebook grupama i stranicama posvećenima humoru i zabavi. "Tako je, slažem se u potpunosti, pogotovo ovo s ogledalom i obućom", "Nije daleko od istine, većina ih je takva", "I još tri puta gore", složile su se članice jedne domaće Facebook grupe.

No bilo je i mnogo onih koji su zaključili da je pretjerala i stali u obranu muškaraca.

"Možda tvoj tako. Što ne znači i da su ostali", "Možda je njen takav, ne može ostale u isti koš", "Onda ja imam drugačijeg muškarca! Ponekad je pedantniji od mene! Ali vjerujem da zaista ima i ovakvih kakve ste prikazali", "Nije u pravu brate mili, pretjerala ga je do bola", "Rijetka je sredina kod naših Balkanaca. Ili je baš ovako ili su gori od žena", pisali su drugi.

Na TikToku je snimku lajkalo više od 200 tisuća ljudi.

 

Pročitajte više