Ana Sasso odbrusila hejterima s portala: Očito im je dosadno u njihovim malim glavama

Foto: Instagram

NAKON što je nedavno objavila fotku iz mladosti, Anu Sasso, bivšu Pipi djevojku i Miss Jugoslavije, razljutili su neki hejterski komentari koje je pročitala o sebi pa je odlučila odgovoriti ljudima koji su ih napisali. 

"Kako rekoh u jučerašnjem postu, više ne šutim! Naime, jedan portal je prenio moju objavu. Današnjim osvrtom ne referiram se isključivo na tu objavu,već općenitim komentarima dežurnih 'portal hejtera' koji očito, na njihovu žalost, nemaju svoje živote, pa nalaze zadovoljštinu u pljucanju, širenju govora mržnje naspram svim onima za koje oni misle da su bolji, uspješniji, ljepši. Mrze vaš auto, kuću, stan, vašeg ljubimca, muža, ženu, djecu...sve što vam pripada. Takvim ljudima smeta čak i vaše dobro raspoloženje, jer s vama mora da nešto nije u redu, jer se smijete, jer ste sretni sami sa sobom i svojim životom! Ne znam, očito da im je dosadno u njihovim malim glavama, pa kad su već tako jadni, zašto im ne dati malo zadovoljstvo i pustiti ih da i dalje rade ono što najbolje znaju. Okay, svatko ima pravo na svoje mišljenja, no da netko s tolikim jalom i zloćom s većinom lažnih skrivenih profila komentira nešto čiju materiju uopće ne poznaju, da ne kažem da često uopće i ne znaju koga komentiraju...suludo", piše Ana. 

"Pišu i pričaju loše stvari o vama da njih same to izdigne kao bolje osobe...tužno je to! Ne ljutim se uopće na takve, ISKRENO NE! Ja ih čak mogu razumjeti, njima ionako nije dobro samima sa sobom, pa ih doslovno žalim i šaljem Božji blagoslov ...i ljubav  ...jer to im neophodno treba...da nađu svoj mir i smisao života. Pljucanjem drugih, iznošenjem neistinitih tvrdnji je jedan veliki grijeh, spoznati će to i sami jednom, a do tada nek ih sve dragi Bog blagoslovi, ispuni srca ljubavlju i mirom! Amen", poručila je te objavila dvije paralelne fotke, jednu iz mladih dana, drugu noviju, kako bi pokazala da još uvijek izgleda jednako dobro. 

Njeni su joj fanovi ostavili hrpu lajkova i brojne poruke podrške. "Jugoslavija je bila velika država, ti si tad bila legenda i pojam ljepote, a i dalje si", "Ana draga znam te iz viđenja ali znam za tvoje dobro srce i imamo zajedničke prijatelje oni koji te znaju znadu za tvoju dobrotu duše i srca a oni drugi lječu svoje prazne živote i teške komplekse,, nisu oni za osudu već za žaljenje vjeruj", "Ana, tvoja snaga je da si iskrena i uporna (ljepota je kod tebe trajna) , ostani takva", "Uvijek ista", "Sjajna si", bili su neki od komentara. 

Pročitajte više