Jednim klikom do konzultacija s doktorima

Foto: PR

NOVITET na tržištu, aplikacija MD: Medical Discounts (upute) nudi konzultacije s najboljim liječnicima specijalistima!

Aplikacija nudi izravnu, privatnu konzultaciju s liječnikom određene specijalizacije.

Sve što trebate napraviti je preuzeti besplatnu aplikaciju, te unutar aplikacije kliknuti na “ZOVI DOKTORA” i komunikacija s odabranim liječnikom može započeti.

Vrhunski tim doktora različitih specijalizacija spremno očekuje rješavanje Vaših nedoumica i odgovaranju na Vaša pitanja.
Doktoru možete priložiti sve zdravstvene nalaze i slike koji su potrebni za što temeljitije konzultacije.
Za različite potrebe nudimo i različite opcije konzultacija:

  • Kratka poruka - Kratka poruka odnosi se na najjednostavniji oblik komunikacije s doktorom uz mogućnost prilaganja do tri nalaza.
  • Konzultacija - Pod ekspertnom konzultacijom možete imati neograničenu korespondenciju tijekom dužeg vremenskog perioda.

Uz aplikaciju nema čekanja u ordinacijama, krajnji korisnik dobije savjet i dijagnozu, te je sama komunikacija između korisnika aplikacije i odabranog specijalista u potpunosti privatna.

Povodom lansiranja nove usluge dobivate 15% popusta prilikom kupnje na online ljekarni www.tvojaljekarna.com.
Napomena, da biste ostvarili taj popust morate se registrirati u aplikaciji istom e-mail adresom kojom ste se registrirali u Tvojoj Ljekarni.

Aplikacija nudi i mnoge druge pogodnosti kao što su: popusti do 40% u online ljekarni www.tvojaljekarna.com, prva pomoć, kalkulatori (menstrualni, indeks tjelesne mase...), podsjetnik terapije...

Uskoro audio i video pozivi s doktorima! Direktan poziv odabranom doktoru i mogućnost video poziva ukoliko Vaš problem zahtijeva trenutnu vizualnu asistenciju.

Svi podaci su kriptirani i usklađeni s GDPR-om, tako da su informacije koje dajete zaštićene i vidljive samo liječniku s kojim komunicirate.

Konzultirajte najbolje liječnike, kliknite “Zatraži mišljenje” i krenite! 

Android
Iphone 

Pročitajte više