FOTO Pronašli smo luksuzne vile na Jadranu, evo za koliko se prodaju

Foto: Index Oglasi

IAKO prilikom kupovine pokušavamo najčešće proći što povoljnije, naš Jadran pun je luksuznih vila za koje treba platiti poveću svotu novca.

Na Index Oglasima je na prodaju čak 37.413 kuća, a mi smo odlučili izdvojiti luksuzne, skupocjene vile koje se nalazi na našoj obali. Ne može si puno ljudi priuštiti višemilijunsku vilu, ali isplati se pogledati što se krije iza tog iznosa i po čemu su posebne skupocjene vile.

Osim što većina ima bazen i nalazi se u blizini mora, naglasak je stavljen na kvalitetu materijala prilikom izgradnje, kao i na luksuzno uređenje isplanirano do najsitnijeg detalja.

Mi smo za vas izdvojili neke od najluksuznijih vila na našem Jadranu.

PRIDRAGA
Cijena: 6.446.418 kn

Luksuzna vila u blizini Zadra od mora je udaljena samo 300 metara, a u dvorištu ima bazen, teniski teren i dječje igralište. Sastoji se od dnevnog boravka, blagovaonice, kuhinje i tri spavaće sobe od kojih svaka ima svoju kupaonicu. Vila je građena od kvalitetnih materijala, a unutrašnjost je luksuzno uređena do najsitnijeg detalja.

VODICE
Cijena: 6.446.418 kn

Moderna vila s prekrasnim pogledom na more i grad smještena je na mirnoj lokaciji, kilometar udaljena od mora. Opremljena je vrhunskim materijalima, a u cijenu je uključen i kompletan namještaj. Vila ima 332,92 m2, kao i 461 m2 okućnice. Idealna je za obiteljski odmor bez buke.

KORČULA
Cijena: 9.783.387 kn

Ekskluzivna vila s pet zvjezdica ima bazen, vez za brod i plažu u potpunoj privatnosti u uvali Rasoha. Vila na tri etaže prostire se na parceli od 748 m2. Zadnja etaža rezervirana je za parking. U prizemlju je bazen s terasom, na prvom katu dnevni boravak, blagovaonica, kuhinja, radna soba, WC i terasa odvojena staklenim stijenama. Na drugom katu su četiri sobe, svaka sa svojom kupaonicom i dvije terase.

BETINA
Cijena: 22.372.862 kn

Predivna vila na parceli od 1000 m2 potpuno je uređena i namještena, s vlastitim rekreacijskim centrom i grijanim bazenom. Vila ima vrt bogat hortikulturom, a od mora je udaljena svega 50 metara. Sastoji se od suterena, prizemlja i potkrovlja. Moguća je kupnja i vile smještene do nje, a u tom slučaju cijena za obje vile bit će nešto povoljnija nego da se kupuju zasebno.

Pročitajte više