Policija objavila detalje ubojstva kod Šibenika

Foto i video: Dusko Jaramaz/PIXSELL

POLICIJA je objavila detalje ubojstva kod Šibenika za koje je osumnjičen 35-godišnjak, a žrtva je njegov daljnji rođak i susjed. 

U Odjelu općeg kriminaliteta Službe kriminalističke policije je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom osumnjičenim za ubojstvo 57-godišnjaka. 

Utvrđeno je da je osumnjičeni 30. svibnja oko 11 sati u Gaćelezima došao u kuću 57-godišnjeg susjeda, s kojim je u daljnjim rodbinskim odnosima, gdje je oko 12 sati, iz točno neutvrđenog razloga, došlo do međusobnog verbalnog, a potom i tjelesnog sukoba u kojemu su jedan drugom nanijeli više tjelesnih ozljeda po glavi i tijelu, kada je osumnjičeni, s namjerom da ga ubije, 57-godišnjaku u predjelu leđa zadao smrtonosnu ubodnu ozljedu oštrim predmetom, od koje je 57-godišnjak na mjestu događaja preminuo, dok je osumnjičeni lakše ozlijeđen, priopćili su iz šibensko-kninske policije.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske. 

Podsjetimo, ubojica je bio u bijegu nakon što je počinio ubojstvo, no policija ga je brzo uhitila, istog dana oko 20 sati u Šibeniku.

35-godišnjaka za kojeg mještani kažu da je već bio u zatvoru policija je u nedjelju u lisicama dovela na pretragu njegove kuće.

Iako su mediji pisali kako je osumnjičeni 35-godišnjak doveden na mjesto događaja, Indexu je iz Policijske uprave šibensko-kninske potvrđeno kako se radi o njegovoj kući te da u tijeku nije rekonstrukcija događaja, kako se pisalo, nego pretraga kuće osumnjičenog.

Pročitajte više