Škorina stranka o uhićenjima: Ovu predstavu treba uzeti s velikom rezervom

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

O UHIĆENJIMA među kojima su i ona HDZ-ove državne tajnice i bivše gradonačelnice Knina Josipe Rimac, predsjednika Uprave Hrvatskih šuma Krunoslava Jakupčića te Ane Mandac, pomoćnice ministra gospodarstva Darka Horvata, oglasili su se iz Škorinog Domovinskog pokreta. 

Poručili su kako je riječ o uhićenjima tempiranima pred izbore i da je riječ o predstavi koju treba uzeti s velikom rezervom. 

"Veseli da institucije sada rade svoj posao, ali očigledno je da se uhićenja, odnosno optužnice, redovito tempiraju pred izbore kako bi se odao dojam da se to radilo i cijeli mandat, a nije. Upravo suprotno, smatramo da je korupcija i sve ono što se događalo u Hrvatskom saboru, sa Sauchom, pa i s kreiranjem umjetne većine uz pomoć gospode Pupovca i Vrdoljaka, s raznim Bandićevim žetončićima. Tako da ovu predstavu treba uzeti s velikom rezervom, kao i brojne druge u prošlosti, a o samostalnosti i neovisnosti našeg pravosuđa i o pravnoj sigurnosti nije niti potrebno trošiti riječi. Po svemu smo na europskom začelju, a odgovornost je na HDZ-u, SDP-u, ali i na stranim centrima moći koji su vršili pritisak samo kada je trebalo ispunjavati njihove globalističke zahtjeve i interese. Kriminal i korupciju su tolerirali", poručili su iz Domovinskog pokreta Miroslava Škore. 

Pročitajte više