Prijavite se za MBA stipendiju i steknite švicarsku diplomu u Hrvatskoj

Foto: PR

OD studenog u Zagrebu kreće MBA program koji pruža uvid u praksu vodećih svjetskih kompanija. 

Željni ste znanja i profesionalnog usavršavanja? Do 15. srpnja imate jedinstvenu priliku prijaviti se za MBA stipendiju poslovno – menadžerske škole Swiss School of Business and Management Geneva , jer u studenom 2020. godine SSBM Geneva upisuje novu generaciju polaznika koji će imati mogućnost slušati jedan od jedinstvenih edukacijskih programa - Blended, Global, Executive MBA ili Swiss-UK MBA

MBA program u Adriatic regiji omogućen je u suradnji s Deloitte-om, jednom od četiri najveće globalne kompanije, nudi manji trošak studiranja nego što je to slučaj s ostalim školama u regiji, a po završetku studiranja omogućuje švicarsku diplomu.

MBA predavanja će se održati na SSBM-ovom campusu u Zagrebu, u inovativnom poslovnom okruženju koji potiče kreativnost i timski rad dok će Blended MBA program, po prvi put u Hrvatskoj i regiji, studentima omogućiti da nastavu prate kombinirano, online i na campusu, što dajte dodatnu fleksibilnost u upravljanju Vašim vremenom.

Pristup obrazovanju u SSBM-u ostvaruje se kroz primjere iz korporativne prakse, tako su i programi osmišljeni u suradnji s više od 30 industrijskih partnera. 

SSBM je škola utemeljena u Ženevi, na znanju predavača koji dolaze s nekih od najprestižnijih sveučilišta diljem svijeta (na primjer: Indiana University, University of Florence, Penn State, State University of New York, University of Michigan, University of Lyon 2, University of St Gallen, Sveučilište u Zagrebu, itd.). 

Polaznike očekuje obrazovanje temeljeno na švicarskoj (Swiss Quality Education Certified) tradiciji koje će im prenijeti kvalificirani i iskusni predavači koji dolaze iz korporativnog svijeta. Uz predavače koji su iskustvo stjecali u Deloitteu, studenti će učiti iz iskustva stručnjaka hrvatskih i internacionalnih kompanija poput INE, Schneider Electrica, L’Oreala, i drugih. 

Vjerujemo da znanje dolazi od snažnih veza s vodećim kompanijama. Zato smo se povezali s nekim od vodećih međunarodnih tvrtki u osmišljavanju programa koji su prilagođeni poslovnoj stvarnosti,“ kaže Dino Kolak, voditelj ureda SSBM-a u Hrvatskoj. 

Kako se prijaviti? 

Potrebni kriteriji za prijavu su dovršeno prvostupanjsko obrazovanje i vještina poznavanja engleskog jezika. Za prijavu je potrebno izvršiti registraciju i napisati motivacijsko pismo na web stranici.

                  PRIJAVA ZA MBA STIPENDIJU

Global MBA program je za osobe do 5 godina radnog iskustva, Executive MBA je za osobe iznad 5 godina radnog iskustva dok je Blended kombinacija online i offline načina učenja koji je posebno prikladan za sve one koji žele zadržati određenu dozu fleksibilnosti. Swiss-UK MBA program omogućava dobivanje MBA diplome od strane Sveučilišta u Chichesteru UK.
 

Pročitajte više