Srpska starleta uhićena zbog prostitucije, u vili joj našli hrpu pištolja i drogu

Foto: Instagram

POLICIJA u Bosni i Hercegovini uhitila je 16 osoba u raciji provedenoj u okolici Bijeljine, među kojima je i jedna srpska starleta, a pritom je zaplijenjeno najmanje deset pištolja i kokain, javlja Blic. Osim 16 uhićenih, još 19 osoba je privedeno.

Policijska uprava iz Bijeljine potvrdila je kako su njeni pripadnici proveli raciju u jednoj vikendici u okolici tog grada u sjeveroistočnoj Bosni. Operacija je izvedena u suradnji s policijama Srbije i Slovenije.

Potvrđeno je kako je u pitanju Tijana Maksimović (28) iz Rume u Srbiji, koja se na estradi predstavlja imenom "Tijana Ajfon".

Policija ih sumnjiči za kaznena djela nedozvoljene proizvodnje i prometa opojnih droga, nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja i prostituciju.

Tijekom pretrage policajci su pronašli deset pištolja,14 paketića kokaina, devet tableta medicinske droge, tri pancirna prsluka te oko deset tisuća eura u različitim valutama.

Mediji u BiH navode kako je Maksimović pod istragom zbog navođenja na prostituciju, a uz nju su bile privedene još tri djevojke iz Srbije.

Objavljena snimka privođenja

BN TV je objavio snimke vikendice s bazenom u kojoj je policija uhitila navedene.

Prema saznanjima portala Srpskainfo uhićeni su Milisav Tomić i Aleksandar Gajić, obojica iz Bijeljine, Pavle Stević i Srđan Mićić, obojica iz Brčkog, Željko Simić i Savo Simić, obojica iz Ugljevika, Radan Dotlić, Siniša Perić, Radoslav Simić, Danijel Perić, Zlatan Ćuk, Vladan Kakuća i Željko Vujić, svi iz Bijeljine, Adi Bajgorić iz Slovenije, Elvis Hodžić iz Lukavca i Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon iz Rume.

U službene policijske prostorije dovedene su i sljedeće osobe: Belić Sašo iz Slovenije, Riccardo Merdausl iz Slovenije, Drobić Slaviša iz Slovenije, Vinčić Slavko iz Slovenije, Petrović Saša iz Čačka, Gačić Sofija iz Beograda, Krstić Marija iz Beograda, Denić Jovana iz Mladenovca, Kakuća Dejan iz Bijeljine, Erkić Marko iz Bijeljine, Hamzić Damir iz Bijeljine i Despotović Aleksa iz Bijeljine.

Pročitajte više