ŠIBENIK

Šibenčani uređuju Šubićevac za Prvu ligu i finale Kupa, pogledajte kako teku radovi

Foto: Šibenik.in

ZA PET dana utakmicama se vraćaju najbolji hrvatski klubovi. U polufinalu Kupa snage će odmjeriti Slaven Belupo i Lokomotiva, a u drugom polufinalu isto će napraviti Rijeka i Osijek dan kasnije.

Pobjednici idu u finale koje će se igrati na šibenskom Šubićevcu, a stadion novog šibenskog prvoligaša je doživio velike promjene prije finala Kupa.

„Riječ je o radovima koje financiraju Javna ustanova Športski objekti Šibenik, Grad Šibenik, te Hrvatski nogometni savez uz potporu kluba. Poboljšavaju se uvjeti, odnosno komfor gledatelja, kako za finale Hrvatskog nogometnog Kupa, tako i za prvoligaške utakmice koje nas čekaju. Vjerujem da će ulaganja u poboljšanja rezultirati i većim brojem gledatelja na našim utakmicama“, rekao je Jure Zoričić, predsjednik Uprave HNK Šibenika, a njegove riječi prenosi Šibenik.in.

Konkretno, maknuta je ograda na zapadnoj tribini kako bi se na tom dijelu i na suprotnoj strani postavile dodatne stolice. Ograda će se vratiti, ali će biti manja i drugačija.

Kupuju se i nove klupe za rezervne igrače i suce. Postavit će se nove stolice u VIP loži, obnovit će se reflektori, prebojiti stupovi, a bit će bolja i jačina svjetla. Već su postavljeni brojači karata. Uredit će se i vanjski zid stadiona sa zapadne strane.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pročitajte više