Muškarca u ovom horoskopskom znaku najteže ćete osvojiti

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

PROGANJATE ga već mjesecima, a on vas uopće ne doživljava? 

Znate li što je u horoskopu? Ovo pitanje na prvu možda i zvuči glupo, ali moguće je da upravo u tom grmu leži zec jer postoji baš jedan horoskopski znak zbog kojeg muškarac može imati takve karakteristike.

Riječ je o strijelcima. Oni najviše odbijaju nasrtljive žene. Jedan od slavnih predstavnika ovog znaka je Brad Pitt koji uspješno ignorira svojih nekoliko milijuna udvaračica.

Strijelac se zapravo pali na svaku koja od njega bježi. Ako osjeti da ga neka djevojka uopće ne primjećuje niti doživljava, tek onda poludi od strasti. Sada kada ovo znate, onda ćete ga zavesti lako - metodom strpljivog ignoriranja.

No čak i kada vam prvi put priđe, nemojte mu dati do znanja da vam se sviđa. Pričekajte da se to ponovi barem još jednom ili dvaput i tek onda pristanite na odlazak na piće ili u šetnju s njim. Tada možete biti sigurne i da je vaš! Naravno, ako ga i dalje budete htjele...