KORONAVIRUS U HRVATSKOJ

Poznati stomatolog prebolio koronavirus: Iza mene je 10 dana horora

Foto: HRT

POZNATI stomatolog i bivši ravnatelj HZZO-a Većeslav Bergman prebolio je koronavirus. O svom iskustvu pričao je gostujući u Dnevniku HRT-a.

"Spreman sam za doma, Nakon 13 dana osjećam se super, horor je iza mene, bilo je 10 dana pravog horora, temperatura 39, groznica, povraćanje, proljev, bio sam apsolutno bespomoćan, ali evo danas se osjećam kao novi", rekao je.

Ispričao je kako mu je bilo dosta teško. Inače ima presađeno srce i po godinama spada u rizičnu skupinu.

"Ja sam vjernik i u jednom trenutku sam razmišljao: Dajem dušu Bogu, a Bog je neće. Tako mi je bilo teško", kazao je Bergman.

Priznaje kako ni sam nije mislio da je koronavirus toliko opasan.

"Moram priznati da sam malo podcjenjivački razmišljao o infekciji koronavirusom, misleći na način - susretali smo se i s drugim virusima, ali nijedan nije imao takav marketing kao korona. Korona je definitivno nešto drugo i poručujem svima onima koji su mislili kao ja, da apsolutno trebaju promijeniti mišljenje", rekao je i dodao:

"Ja sam svoje iskustvo jako skupo platio i preporučio bih svima onima koji su nevjerni Tome da zaborave to i da se ponašaju po naputku stožera i da se strogo pridržavaju uputa koje su date, jer jedino je to rješenje da se kroz neko vrijeme riješimo te opake bolesti".

Dodao je kako je sada dobro i nema temperaturu te je pušten doma na kućnu izolaciju. Ima, kaže, skromne želje - da mu supruga skuha fini ručak.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za koronavirus instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: koronavirus

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više