KORONAVIRUS U HRVATSKOJ

Ogorčeni splitski liječnik objavio poruku sugrađanima: Kreteni, dozovite se pameti

JUČER je u Hrvatskoj bilo upola manje novih slučajeva zaraze koronavirusom nego dan ranije. Iz Stožera su rekli da su uglavnom zadovoljni kako građani poštuju preporuke, ali da je Dalmacija još uvijek problem.

Ministar Beroš izrazio je nezadovoljstvo vijestima koje dobiva od kolega i prijatelja iz Zadra, Splita i Šibenika. Tamo se, kaže, mladi i dalje okupljaju u kafićima sa zatamnjenim staklima i druže se, piju i zabavljaju se.

Osim što se druže po kafićima, u Splitu igraju picigin. Naime, novinari portala Dalmacija danas snimili su jučer tijekom poslijepodneva na Firulama ekipu koja igra picigin, baš kao da se ništa neobično ne događa.

 

Jednog liječnika splitske bolnice Križine, gdje su smješteni teško oboljeli bolesnici od koronavirusa, razljutila je i isprovocirala nedisciplina sugrađana. Snimio je video koji je objavio na društvenim mrežama. 

"Kao što vidite, ovdje se ništa ne radi. Korona ne postoji, teorije zavjere - ništa drugo. Možda sad djeluje malo ozbiljnije, pa vi se čuvajte.

Ovaj video nisan mislia postat - znam da zbog njega mogu popušit otkaz, ali želim napravit sve šta mogu da se ovi piciginaši i ostali bezmozgovni kotomoreplatit kreteni napokon dozovu pameti! Da, ovo je moj posal, sam sam ga bira i ne žalin se, ali dajte ljudi odradite i vi svoj dio posla koji se od vas traži. Šta još triba, ne razumin vas?!

Da van sniman čovika koji se guši i moli da ga intubiran ili čekate da baš sljedeći bude netko od vas?! Alo?! Oćemo li šta poduzet?!" stoji u opisu videa, prenosi Dalmacija danas.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz koronavirus instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: koronavirus

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više